Kaç haftalık hamileyim

Laradi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
74
8
30
Merhabalar öncelikle herkse sağlıklı hayrlı doğumlar nasip eylesin allahm benim bi sorum olucak bügün doktor kontrlüm wardı kaç haftalık hamileyim acaba tam olarak ultrasonda yazıyor ama anlamıyorum bakabilir mısınız şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 3501858

ne bu cocugun kafası falan mı? 33 34 hftalar yazıyor da bunu bıze neden sordugunu anlamadım?. kkafası karnı kılosu fL olcusu 2 hafta ılerı gerı cıkabılır o GA nın yanındakı 33w1d mesela w week hafta demek d day gün demek

Size nedenmi sordum anlamadğm için we Doktor'un düzgün ılgılenmeyp söylemdği için olablr mi acaba?

Size nedenmi sordum anlamadğm için we Doktor'un düzgün ılgılenmeyp söylemdği için olablr mi acaba

Anlayamadm sizde banamı soruyosunuz34 haftalıkmı derken
regl tarihinizi bilmediğine göre hamile olan da siz olduğunuza göre size sorcak tabi. Görmüyor musunuz 34+5 yazıyor 35 haftalıksınız yani ileri geri olabilir 34-35 haftadasınız işte

regl tarihinizi bilmediğine göre hamile olan da siz olduğunuza göre size sorcak tabi. Görmüyor musunuz 34+5 yazıyor 35 haftalıksınız yani ileri geri olabilir 34-35 haftadasınız işte
Siz şakamısınız buradakı insanlar ne kadr kabalaşmış allah aşkına anlamadğm için açıklıyarak bır fotograf atmışım ben ona son adetine göre hesaplayında demedim kimse ultrasonda yazyo we anlamdğm için sormuşum bende oda bana 34haftalık mı? Diye soru soruyo pes gerçekten

Size nedenmi sordum anlamadğm için we Doktor'un düzgün ılgılenmeyp söylemdği için olablr mi acaba
bu haftaya kadar dr a gıtmedın mı 4 olur 7 hafta olur sorarlar acaba baska bısey mı dıye soruyorum. hıc 35 haftalık ultrason gosterıp kac haftalık dıyen gormedım bagısla nolur.. ustunde bebegın kafası mı yazıyor__ annesı ısen 34 se de 35 se de az cok bılırsın bu aya kadar karnın tepe gıbı olmus da.. dr un soylemesıne ne gerek var.

Son adet tarihinize göre hesaplayacaksınız haftanızı. Eğer ölçüleri uyumluysa 34-35 hafta civarı.

Yaaa sen iyimisin nerde yaşıyoz doktora gıttım tabıkı terımlerimi soruyorum ben size allah aşkına uğraşıcak kendıne başka bırılerı bul olurmu ga yazan kaç hafta efw de kılo olduğunu bılıyorum ga bı 34+1 yazyo bı 33+1 bı 34+5 yazyo hangısı olduğunu nerden bilebilirm pardon bilsem burda işim ne soraym B'de sızın gıbı insanlarla uğraşaym

Bende insan gibi soru sormuşum size anlasam zaten heralde keyfine buraya bu soruyu atmam demi
fotoya baktım ay dedım su kucuk sıyahlık kese mı kı 4 5 falandır sonra sagda 34 haftayı gordum yok dedım aylardı adet olmuyor heralde. fl yı de gorunce bebek bu basbasya . neden koca cocugun haftasını soruyor kı dedım 35. haftada olmamm lazım cocugum kac hafta gorunuyor dıye de sorabılırsın mısal . ınsanlar terslemıyosen terslıyosun ve gereksız alınganlık yapıyosun.. relax.

ay pardon guzel kardesım kolay gelsın.

Son adet tarihinize göre hesaplayacaksınız haftanızı. Eğer ölçüleri uyumluysa 34-35 hafta civarı.
Teşekkür ederim son adet 20mart ama doktora gıttım bugün pek ilgili değildı söylemdide haftasını o yüzden bende sizlere sormak istedim açıkcası

Ben de hamileyim ve kimseye ben kaç haftalığım diye sormadım. Uygulamalar var, regl tarihini giriyorsunuz ve size 34-35 hafta diyor. 1-2 hafta ileri geri olabilir o o kadar normal

Teşekkür ederim son adet 20mart ama doktora gıttım bugün pek ilgili değildı söylemdide haftasını o yüzden bende sizlere sormak istedim açıkcası
1-2 hafta fark edebiliyor ölçümler. Çok fark olmadığı sürece sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…