Lovemom Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2018 188 193 18 30 Bursa 6 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovemom #1 Merhabalar Güzel Anneler Ben 4buçuk haftalık hamileyim Ultrasonda Kese 4mm gözüktü. Siz kaç haftalık hamilesiniz Kesenizin Boyutu nedir?
Merhabalar Güzel Anneler Ben 4buçuk haftalık hamileyim Ultrasonda Kese 4mm gözüktü. Siz kaç haftalık hamilesiniz Kesenizin Boyutu nedir?
Elakavak Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 198 67 13 29 9 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovemom #2 Lovemom .!.: Merhabalar Güzel Anneler Ben 4buçuk haftalık hamileyim Ultrasonda Kese 4mm gözüktü. Siz kaç haftalık hamilesiniz Kesenizin Boyutu nedir? Genişletmek için tıkla... Ya canım benim 4+5de kesenin boyutu 10mmdi boş gebelik olabilir dedi bana
Lovemom .!.: Merhabalar Güzel Anneler Ben 4buçuk haftalık hamileyim Ultrasonda Kese 4mm gözüktü. Siz kaç haftalık hamilesiniz Kesenizin Boyutu nedir? Genişletmek için tıkla... Ya canım benim 4+5de kesenin boyutu 10mmdi boş gebelik olabilir dedi bana
Lovemom Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2018 188 193 18 30 Bursa 10 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovemom #3 Elakavak .!.: Ya canım benim 4+5de kesenin boyutu 10mmdi boş gebelik olabilir dedi bana Genişletmek için tıkla... Karından mı muayene yaptı canım sabret bebek gözükür inşallah bazen geç gözüküyor
Elakavak .!.: Ya canım benim 4+5de kesenin boyutu 10mmdi boş gebelik olabilir dedi bana Genişletmek için tıkla... Karından mı muayene yaptı canım sabret bebek gözükür inşallah bazen geç gözüküyor
Elakavak Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 198 67 13 29 10 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovemom #4 Lovemom .!.: Karından mı muayene yaptı canım sabret bebek gözükür inşallah bazen geç gözüküyor Genişletmek için tıkla... İnşallah canım tek umudum geç gözükmesi pazartesi muayenem var 8 haftalik oluyor pazartesi günü
Lovemom .!.: Karından mı muayene yaptı canım sabret bebek gözükür inşallah bazen geç gözüküyor Genişletmek için tıkla... İnşallah canım tek umudum geç gözükmesi pazartesi muayenem var 8 haftalik oluyor pazartesi günü
Elakavak Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 198 67 13 29 10 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovemom #5 Lovemom .!.: Karından mı muayene yaptı canım sabret bebek gözükür inşallah bazen geç gözüküyor Genişletmek için tıkla... Evet canım karından baktı alttan muayene yapalım dedi ben yaptırmadim biraz daha geçsin zaman diye ama pazartesi duyulmazsa baktircam
Lovemom .!.: Karından mı muayene yaptı canım sabret bebek gözükür inşallah bazen geç gözüküyor Genişletmek için tıkla... Evet canım karından baktı alttan muayene yapalım dedi ben yaptırmadim biraz daha geçsin zaman diye ama pazartesi duyulmazsa baktircam