• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç gündür uyuyamıyorum😔 lütfen bakar mısınız böyle olan var mı?

ilkimcan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
9
4
26
30
Merhabalar yine ben… eski paylaşımları okuyan arkadaşlar biliyordur ama bilmeyenler için özet geçeyim. Ocak ayında oğlumu kaybettim 6 aylıktı. Ve tekrar bebek sahibi olmak istiyorum deniyoruz. Herşeyin hayırlısı dedim artık bıraktım ve sol kasığım da batma,elimde yanma bel ağrısı akıntı ve afedersiniz hiç olmadığı kadar gaz… dedim ki bende bir değişiklik var reglime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Kan verdim ebemiz gel dedi sağlık ocağına. Ve aradı canım beta 14 çıkmış sana var da diyemem yok da diyemem reglin olduğu için düşük çıkmış olabilir, Çarşamba gel bakalım tekrar dedi. Dün de ilk idrarım ile normal test yaptım oda silik çıktı. Ama bugün çok fazla ağrım oluyor sanki her an regl olacakmışım gibi. Reglime son 4 gün.. Böyle olan var mı içim hiç rahat değil arkadaşlar …. 😔😔

Merhabalar yine ben… eski paylaşımları okuyan arkadaşlar biliyordur ama bilmeyenler için özet geçeyim. Ocak ayında oğlumu kaybettim 6 aylıktı. Ve tekrar bebek sahibi olmak istiyorum deniyoruz. Herşeyin hayırlısı dedim artık bıraktım ve sol kasığım da batma,elimde yanma bel ağrısı akıntı ve afedersiniz hiç olmadığı kadar gaz… dedim ki bende bir değişiklik var reglime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Kan verdim ebemiz gel dedi sağlık ocağına. Ve aradı canım beta 14 çıkmış sana var da diyemem yok da diyemem reglin olduğu için düşük çıkmış olabilir, Çarşamba gel bakalım tekrar dedi. Dün de ilk idrarım ile normal test yaptım oda silik çıktı. Ama bugün çok fazla ağrım oluyor sanki her an regl olacakmışım gibi. Reglime son 4 gün.. Böyle olan var mı içim hiç rahat değil arkadaşlar …. 😔😔
Canım regliye 4 gün varmış zaten anca yükselir gebelik belirtileri regli belirtileriyle hemen hemen aynı zaten sen ağır kaldırmamaya yorulmamaya dikkat et en azından regli gününe kadar yat dinlen inşallah meleğin seninledir🙏🙏

çok geçmiş olsun. doktora gidene kadar beslenmene ve dinlnmeye dikkat et. mümkünse ağır falan kaldırma çok fazla ayakta kalma

Merhabalar yine ben… eski paylaşımları okuyan arkadaşlar biliyordur ama bilmeyenler için özet geçeyim. Ocak ayında oğlumu kaybettim 6 aylıktı. Ve tekrar bebek sahibi olmak istiyorum deniyoruz. Herşeyin hayırlısı dedim artık bıraktım ve sol kasığım da batma,elimde yanma bel ağrısı akıntı ve afedersiniz hiç olmadığı kadar gaz… dedim ki bende bir değişiklik var reglime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Kan verdim ebemiz gel dedi sağlık ocağına. Ve aradı canım beta 14 çıkmış sana var da diyemem yok da diyemem reglin olduğu için düşük çıkmış olabilir, Çarşamba gel bakalım tekrar dedi. Dün de ilk idrarım ile normal test yaptım oda silik çıktı. Ama bugün çok fazla ağrım oluyor sanki her an regl olacakmışım gibi. Reglime son 4 gün.. Böyle olan var mı içim hiç rahat değil

Back
X