• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kac gun sonra boyamaliyim

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Kizlar ben sacimin rengini acmaya calisiyorum bugun palette 10.1 2paket boyattim dipler acildi uclarda hafif acilma var ama hala koyu renk bende kolestonun sac acicisini aldim. Fakat bunu kac gun sonra yapmaliyim bugun yeni boyadim. En kisa ne zamandzamanda yapabilirim sacim suan 2renk dipler sari uclar kahverengi o yüzden hemen uclarida acmaliyim oneriniz nedir

En azından bir hafta bakım falan yap ama o kadar bekleyemezsen de 2 gün geçsin aradan tekrar boyarkende ense tarafından falan başla diplerden 2 cm bırak tümünü yap 10-20 dk beklet. Daha sonra diplere sür ve yine beklet. Arada saçını kontrol et. Sonra yıka. :) dipler her zaman önce açılır.

En azından bir hafta bakım falan yap ama o kadar bekleyemezsen de 2 gün geçsin aradan tekrar boyarkende ense tarafından falan başla diplerden 2 cm bırak tümünü yap 10-20 dk beklet. Daha sonra diplere sür ve yine beklet. Arada saçını kontrol et. Sonra yıka. :) dipler her zaman önce açılır.
Ay valla bekleyemicem berbat oldu :KK43: sanki sacim sariymis ben siyaha boyatmisim da diplerim gelmis givi oldu :KK70: diplerim sari diplere hic surmem dipten 3cm falan sari geri kalan yerler kahverengo oralara surcem boya inşallah yanmaz sacim :KK43:

Eğer baya açacaksan diplere de sürmelisin ama sadece diplere kadar açacaksan bilemem.. :)

Suan diplerim acik zaten 3cm sari gerisi kahve yinede suruyum mu

Rengi de görmeyince bilemedim ama sarı ise sürme yani kahve olan kısma sür ve o sarıyla aynı olana kadar beklet daha sonra banyoda direk yıkama az ıslat tüm saça elinle yedir 3-4 dk sonra yıka :)

Back