KAÇ GÜN GECİKME NORMALDİR

kucukbikadin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.110
5.727
158
Merhaba hanımlar
Eşimle bazen prezervatif bazen geri çekilme ile korunuyoruz (bunu söyleme sebebim henüz çocuk düşünmüyoruz ve hiç direkt içime geldiği olmadı.)
Düzenli olarak adet gören birisiydim normalde geçen pazar başlaması gerekiyordu 5 gün gecikti şu anda en son adet gördüğüm tarih 27 ağustos
üç kere evde yapılan testten aldım en sonkini dün yaptım tek çizgi en ufak bir ikinci çizgi yok yine de hamile olabilir miyim idrar testinde çıkmayıp da hamile olan var mı bunu yaşayan?

Son düzenleme:
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Maddi veya manevi şartlarınız doğrultusunda gebelik planlamıyorsanız, gerçek bir korunma yöntemi kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bir kadın doğum uzmanına gidin ve sizin için en uygun korunma yöntemini seçin.

kendimi hep çok yorgun hissediyorum ve göğüs hassasiyetim var yok mu bu durumu yaşayan birileri?

kesin sonucu kan testi vererek ögrenebilirsin canım ,
eğer dogurmayacaksan inşallah hamile değilsindir ,

yani insanlar gebe kalmak için bu kadar uğraşırken benim prezervatife falan rağmen hamile kalmam pek olası gelmiyor yarın kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…