kaç ders yeterli olabilir?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
arkadaşlar ehliteyiim var ama pratiğim olmadığı için direksiyon kursuna gidicem. otomatik vites arabayla alıcam kursu. sizce kaç ders yeterli olur?

tabi biraz benimde yeteneğime bağlı. ehliyetimi alalı epey oldu bu sürede hiç kullanmadım heycanlıyım birazda.

sizce bu kurstan sonra araba alsam kullanabilirim dimi? şimdilik 8 derslik anlaştım. inşallah fazlası gerekmez :/

Otomatik kolay olur ..
Tabi size bağlı ..
Öğrenirsin inşallah. .

Otomatik vitesse alacaginiz arac yeterli bence ama bu birazda size bağlı

Lütfen ehliyeti alsanız bile iyice pratikleşmeden trafiğe çıkmayın bi heves için inşallah güzel bi araba da alırsın

Lütfen ehliyeti alsanız bile iyice pratikleşmeden trafiğe çıkmayın bi heves için inşallah güzel bi araba da alırsın

ehliyetim zaten var. pratiğim olmadığı için kursa gidiyorum. arabayı alıp yavaş yavaş çıkabilirim trafiğe inşallah :/

Ehliyetiniz var ise otomatik vites bir araç kullanacak iseniz yapmanız gereken tek şey trafiğe çıkmak.Başka türlü boş alanda vs. alabileceğiniz pek bir eğitim yok zaten gereken eğitimi almışsınız.Bence 8 ders herşeyi hatırlamanıza yardımcı olu.Geriside zaten tamamen tecrübe ile öğrenilebilir bişey.İnşallah bir an önce aracınızı alır.Sağsağlim gelişirsiniz. :)

evet önce sakin bir yerde biraz çalışırız sonra trafiğe çıkarız dendi banada. çok sağolun inşallah hemencecik öğrenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…