Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaç dakikada çıktı çizgiler? İlk 10 dk geçerlidir diye biliyorum ben.. Testti tekrarlayıp en fazla 10 dk bekletip tekrar dan atarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Kaç dakikada çıktı çizgiler? İlk 10 dk geçerlidir diye biliyorum ben.. Testti tekrarlayıp en fazla 10 dk bekletip tekrar dan atarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Ya şuan evde test yok . 10-15 dk arası cikti . Bilmiyorum. Ama ilk 10 dakika fazla pembeydi o pembeligin geçip çizginin belirmesi biraz uzun sürdü oyuzden bende anlam veremedim
Ya şuan evde test yok . 10-15 dk arası cikti . Bilmiyorum. Ama ilk 10 dakika fazla pembeydi o pembeligin geçip çizginin belirmesi biraz uzun sürdü oyuzden bende anlam veremedim
Cnm laboquick olduğunu anladım zaten hemen .ben de bunu kullanıyorum.bugun beta verdım sonuç negatif lanoquıck de negatıf .gece yaptım sabah baktım yine negatif.hamılesin büyük ihtımal