Kaç cc?

Giz-m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
248
5
37
Merhaba bayanlar,

yakinda gögüs ameliyati olmayi düsünüyorum, simdi konulan protezin büyüklügü her ne kadar her kisiye göre degiskenlik gösteriyor olsa da bu baslik altinda ameliyat olmus üyelerin ameliyat öncesi hangi ölçülere sahip oldugu, kendisine kaç cc'lik protez konuldugu ve ameliyat sonrasi hangi bedene sahip oldugunu paylasirsak en azindan ameliyat olacak olan arkadaslara fikir vermis oluruz ve beklentilerimizi doktorumuza daha iyi aktarmamiz açisindan belki bir yardimi olur..

Ameliyat öncesi gögüs bedeniniz kaçti? Kaç cclik protez konuldu? Su an ki bedeniniz nedir ve halinizden memnunmusunuz? Yoksa daha büyük veya küçük yaptirsaydim diyenler varmi?

zeynep bu baslıkla bı konu acmıstı oradan takıp edebılırsın..protesın buyuklugunu senın vucut yapına gore doktorun ayarlıyo.mesela benım hıc meme dokum yoktu..omuzlarım genıs ve boyum1.74 kılom 67 oldugu ıcın doktorum bana 375 cc hıgh profıl yuvarlak saga,350 cc hıgh profıl yuvarlak sola taktı..suan doktorumdan da sonuctan da cok memnunum.amelıyat olmayı dsunuyosanda beklentılerını doktoruna net bı sekılde ıfade et..buyukmu , kucukmu , dolgunmu vss... sonrasında kucuk olmus yada ıstedıgım gıbı degıl dıe 2. amelıyatı dusunmenı ıstemem..

Bende gizeme katılıyorum.bende buradaki mesajları 1 yıldır inceledim...ameliyat olan arkadaşşjar mutlu olunca sevindim..kötü sonuçlarada çok üzüldümm...ama bence en iyi soruları doktorunuzdan alabilirsinizzz.öncelikle doktoru bulup sonra muyene...çünki herkezin farkl ölçüleri var gögüs yapısı boyu kilosu kemik yapısı bilee......ben görüşmeye gittim ve ertesi gün ameliyat oldum..suanda sargılıyım...görmedim tam olarak ama sargılı bile güzel geliyooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…