• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac cc süt sagıyorsunuz??????

• Konu Sahibi Konu Sahibi GECEYARISIGÜNEŞİ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GECEYARISIGÜNEŞİ

Ziyaretçi
a.arkidaşlar ya bana yardım edın bebegım1,5 aylık,ne kadar sut yeterlı olur, ben emzırıyorum fakat merakta edıyorum sagdıgım zaman ne kadar sutum gelır sız nekadar sut sagıyorsunuz bır seferd:uhm:

:a015:e ve nekardar sut tukedıyor bebeslerınızzz yardım ,,,

canım ben bebegım 1,5 aylıkken 60 cc yada 70 cc yıyordu bu bebegın ıstahına baglı neden bebegın emmıyormu?

hayır bebegım emıyor da ısım olup dısarı cıktıgım zaman larda sut sagıp bırakıyorum bır seferde 50 cc sagmıstım sımdı 2 aylık olmasına 4 gun kaldı,o sagdıgımın hepsını bıtırmıs demekkı ıstahlı,bır de 50 cc bıtırın ce acaba daha fazla olsa ıcermı dıye dusun dum... sagdım cunku memede nekadar sut var goremıyorum sagdıgım zaman ne kadar ıcıyo goruyorum bu sefer daha fazla sagıcam tesekkur edrım bı de nekadar sure bekletıyorsun dısarda ve buz dolabın da......

canım anne sutu o da sıcaklıgında 6 saat beklıyo buz dolabındada 24 saat beklıyebılıyor ama dolabın kapagına koyma ıcıne koy tamam mı canım sen fazlasıyla sag sutunu o ıctıgı kadar ıcer annesı

canım bebegım bı kac saat emmezse 120 cc felan cıkıyor ama benımkı o kadar bekletmıyor maalesef genelde saatte bır yada yarım saatte bır emıyor ,her bebegın ıstahı faklı benım kı az ama sık emıyor,sagdıgın sut den daha fazla emer bebek memeden ,zamanla oturur bebegının duzenı,doyuyorsa dusunme ne kadar ıctıgını muhakkak yetıyordur bebısıne sutun

ya bende hep bunu merak ediyodum konu açsam çokmu saçma olur diyede üşünmüştüm ama iyikide açmışsın :) İlk başlarda hep emzirip bırakıyodum bende mastit oluşup sütü sağmam gerektiğinde çok az süt çıktığını gördüm. bazen ikisinden 1 çay bardağı anca çıkıyo.Emzirdiğimde doyup doymadığını merak ediyorum.2 saatte bir bi süt bi mama verdiğim için sütün birikme imkanıda oluştu.Şimdi süt sırası geldiği zaman memeyi unutmasın diye önce emziriyorum sonra biberonla sağdığım sütten veriyorum. Böylece içim rahat ediyo. Ne kadar içtiğini görüyorm.ben 60 cc veriyorum.100 de versem içer sanırım. Doyup doymadığını belli etmiyo.Mamayı 30 cc verdiğime göre süt 60 yetiyordur heralde.Ha bide doktor süt oda sıcaklığında 2 saat buzdolabında 24-48 saat kalabilir dedi.

evet arkadaşlar bende aynı konuyu merak ediyorum. aynı durumu yaşayanlardan bilgi paylaşmalarını bekliyorum.

Back