Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay 1 haftalikmerhaba kızlarr 14. haftama yarın gireceğim kimisi 3 aylık kimisi 4 aylık hamilesin diyor.14 haftalık kaç aylık oluyor son adet tarihim 3 şubat
Anam biz 4 aylık mı olmuşuz :)Burdan bakabilirsin canım
Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artikAnam biz 4 aylık mı olmuşuz :)
Tam doldurmadın ama 4. Ayın içindesin canım evet :)Anam biz 4 aylık mı olmuşuz :)
Kız ben 32. Haftadayım benim bile hala karnım yok doğru düzgün 5 aylık gibiyim çok özeniyorum karnı olanlara yaaa tam hamile havası oluyo :) :)Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artik![]()
Hahaha gören çocuğu nedende saklıyorsun diyor az ufak bi ayva göbeğim var :) iki kilo vermişim ben hatta hala kilo alamadım :)Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artik![]()
Ay zaman nasıl geçiyor ya inanamıyorumTam doldurmadın ama 4. Ayın içindesin canım evet :)
Oo snn kocaman olmus bebisin yaa. Zayifsan ondan karnin yoktur hrlde ya. Benm arkdsm zayf benden 4 hafta onde ama benm karnm ona gore dha cikik sdce yuvarlak degil karinlarimiz. Acaba erkek bebeklerde mi sekilsiz oluyo kiKız ben 32. Haftadayım benim bile hala karnım yok doğru düzgün 5 aylık gibiyim çok özeniyorum karnı olanlara yaaa tam hamile havası oluyo :) :)
Bizimde yuvarlak karnimz olsun Allah immmHahaha gören çocuğu nedende saklıyorsun diyor az ufak bi ayva göbeğim var :) iki kilo vermişim ben hatta hala kilo alamadım :)
Aynen öyle çok hızlı geçiyo yaa :)Ay zaman nasıl geçiyor ya inanamıyorum
57 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum işte bilmiyorum artık . valla yuvarlak yamuk farketmiyo hayırlısıyla doğsunda artık kucağıma alıp sebiyim bir an önce :)Oo snn kocaman olmus bebisin yaa. Zayifsan ondan karnin yoktur hrlde ya. Benm arkdsm zayf benden 4 hafta onde ama benm karnm ona gore dha cikik sdce yuvarlak degil karinlarimiz. Acaba erkek bebeklerde mi sekilsiz oluyo ki
Ay bi an önce çıkmasını bende istiyorum da olmuyor :)Bizimde yuvarlak karnimz olsun Allah immm