Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay 1 haftalikmerhaba kızlarr 14. haftama yarın gireceğim kimisi 3 aylık kimisi 4 aylık hamilesin diyor.14 haftalık kaç aylık oluyor son adet tarihim 3 şubat
Anam biz 4 aylık mı olmuşuz :)Burdan bakabilirsin canım
Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artikAnam biz 4 aylık mı olmuşuz :)
Tam doldurmadın ama 4. Ayın içindesin canım evet :)Anam biz 4 aylık mı olmuşuz :)
Kız ben 32. Haftadayım benim bile hala karnım yok doğru düzgün 5 aylık gibiyim çok özeniyorum karnı olanlara yaaa tam hamile havası oluyo :) :)Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artik
Hahaha gören çocuğu nedende saklıyorsun diyor az ufak bi ayva göbeğim var :) iki kilo vermişim ben hatta hala kilo alamadım :)Kacinci haftandasin karnin cikti mi? Benm braz var ama oyle yuvarlak degil yaa ben yuvarlak hamile karni gbi olsn istiyorm artik
Ay zaman nasıl geçiyor ya inanamıyorumTam doldurmadın ama 4. Ayın içindesin canım evet :)
Oo snn kocaman olmus bebisin yaa. Zayifsan ondan karnin yoktur hrlde ya. Benm arkdsm zayf benden 4 hafta onde ama benm karnm ona gore dha cikik sdce yuvarlak degil karinlarimiz. Acaba erkek bebeklerde mi sekilsiz oluyo kiKız ben 32. Haftadayım benim bile hala karnım yok doğru düzgün 5 aylık gibiyim çok özeniyorum karnı olanlara yaaa tam hamile havası oluyo :) :)
Bizimde yuvarlak karnimz olsun Allah immmHahaha gören çocuğu nedende saklıyorsun diyor az ufak bi ayva göbeğim var :) iki kilo vermişim ben hatta hala kilo alamadım :)
Aynen öyle çok hızlı geçiyo yaa :)Ay zaman nasıl geçiyor ya inanamıyorum
57 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum işte bilmiyorum artık . valla yuvarlak yamuk farketmiyo hayırlısıyla doğsunda artık kucağıma alıp sebiyim bir an önce :)Oo snn kocaman olmus bebisin yaa. Zayifsan ondan karnin yoktur hrlde ya. Benm arkdsm zayf benden 4 hafta onde ama benm karnm ona gore dha cikik sdce yuvarlak degil karinlarimiz. Acaba erkek bebeklerde mi sekilsiz oluyo ki
Ay bi an önce çıkmasını bende istiyorum da olmuyor :)Bizimde yuvarlak karnimz olsun Allah immm