Bebek Beslenmesi kaç aydan ıtıbaren ek mamalar vermeyı duşunuyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşım ben çocuk gelişimi kursuna gidiyorum orda söylenen 4-6 aylıkken başlayabılırsın,ilk vereceğin yoğurt olsun meyve suyu olrakta havuç suyu olsun benım öğrendiğim budur.

arkadaşım ben çocuk gelişimi kursuna gidiyorum orda söylenen 4-6 aylıkken başlayabılırsın,ilk vereceğin yoğurt olsun meyve suyu olrakta havuç suyu olsun benım öğrendiğim budur.

cnm tesekur ederım bızımde 3 ay bıtcek 14 unde 4 bıtımındemı vereyım yoksa 3 bıttıkten sonra verebılırmıyım acaba

4. ayını doldurduktan sonra evde yapılan yoğurttan verebilirsin canım bunun yanında elma suyu ve havuç suyuda verebilirsin.bebe bisküvilerinide üzerindede yazıo zaten 4. ayını doldurduktan sonra verebilirisn ..

1 çay kaşığı olarak tattırabılırsın anne sütü yeterli ise beklesende olur vermenınde zararı olmaz mıktarı abartmayarak:)

selam canım ilk bebeğime 6. ayda başladım
ikincisine 4.ayda dört aylık olunca başlayabilirsin
yoğurt.meyve suyş,bebe bisküvisi daha sonrada çorbalara başlarsın.
kolay gelsin.

merhaba, kızım 4,5 aylık ve ek gıda kabul etmiyor. geç mi kaldım bilmiyorum çalışacağım mama bile veremiyorum emmek istiyor. tek kelimeyle çaresizim

Kizlar Oglum Memeyi Birakti Bu Hafta Emmiyo Daha Memeyi Görunce Agliyo.milupa Aptamil Kullaniyorum Onun Yanindada Ek Baslasammi Diye Dusundum Sagolun Kizlar

memeyi bırakması kötü olmuş...yeniden vermeyi dene hemen unutmasın...ben 6 aya kadar su bile vermedim ve ilk yoğurtla başladım çok şükür problemsiz bi bebeklik geçirdi emmeye devam edebilirse inan çoğu hastalık ona bulaşmıyor bulaşanlarsa herkez 10 günde geçirirken o 3 günde atlatır...

cnm tesekur ederım bızımde 3 ay bıtcek 14 unde 4 bıtımındemı vereyım yoksa 3 bıttıkten sonra verebılırmıyım acaba

merhaba kılıç benim bebeğim 7,5 aylık ben 6 aya kadar anne sütü verdim su bile vermedim bence ek gıda için sakın acele etme bebeğin ayda 500gr alıyorsa sütün yetiyordur anne sütü herşeye bedel nasıl olsa 6.aydan sonra ek gıda vereceksin.bebeğini bol bol emzir ve bunun tadını çıkar.ben 6 aydan sonra ilk yoğurt (milupa aptamille günlük mayaladım) verdim ilk verdiğin gıdayıda azar azar ve tek başına 2-3 gün ver allerji olup olmadığını kontrol et.sonra hepsini bir verebilirsin.bizim doktorumuz 6 ay sonunda ek gıdaya önce yoğurt ardından meyva suyu ve muhallebi verebilirsin demişti.dediğim gibi bence ek gıda için acele etme sorun olursa cevaplarım.sağlıklı bol sütlü günler a.s.

bence anne sutu icen bir bebek en gec 6ayinda kati seylere baslamali,,ve ozamn yogurt ,meyva suyu ,biskuvi kisacasi herseyi mixerleyip verebilir,evde pisirdigin yemeklerde olabilir tabi aci olmaksizin,

4 aylikken basladim ben yerimseniben ...
doktorumun tavsiyesi uzerine...gec baslamamak lazim ...
cunku bebekler 4-6 aydan önce ek gıda almaya hazır değildir .
yoğurt ,meyve püreleri ve meyve suyu (elma, şeftali, muz gibi) ,sebze püresi (kabak, havuç, patates gibi)verebilirsin ben oyle baslamistim ...
kolay gelsin ...
Gec kalma cunku yutma refleksi gelismeyebilir (cevremde gordugum ornekler var canim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…