kaç ayda hamile kaldınız

ahse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
41
0
arkadaşlar ben 5 aylık evliyim hiç korunmadık yumurtlama günlerini bütün bildigim yöntemleri yaptık sizce bende bir sorunmu var etrafımdakiler sorup durmaları canımı sıkıyo bebiş varmı doktara git sizce erken degilmi doktor için bir akıl verin siz kaç ayda hamile kaldınız
:sinifsinif:

canım hiç canını sıkma ben 9. ayımda hamile kaldım hiçbir sorunumuz olmadığı halde. senin bebişinde zamanını bekliyordur kafana takmamaya çalış. oluruna bırak. sağlıklı bir bebek diliyorum canım sana.

korkma canım bnde dört aydır uraşıorum ama olmuyo hiçbir sorun yok kafana takma takma hiç allah zamanını bilio....

arkadaşlar ben 5 aylık evliyim hiç korunmadık yumurtlama günlerini bütün bildigim yöntemleri yaptık sizce bende bir sorunmu var etrafımdakiler sorup durmaları canımı sıkıyo bebiş varmı doktara git sizce erken degilmi doktor için bir akıl verin siz kaç ayda hamile kaldınız

canım daha çok erken zaten yeni evlisin canını sıkma ama doktora gitmeni tavsiye ederim çünkü hamile kalmadan 3 ay önce folik asit ilacı kullanmaya başlamanda fayda var bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli hemde kanına falan bakarlar için rahatlar.

canım daha yeni evlisin takma benimde bu ay 5. ayımız ve 2 gün önce adet oldum ve 1 ay sonrada eşim askere gidiyor ve ben bu ay hiç bişi yapmıcam demekki nasip diilmiş artık dönüşemafoldumben

ıstedıgımız ay hamıle kalmıstım...alah ısteyen herkese versın...ama olmıycak dıye çok korkmustum..

ah be güzelim daha çok taze evlisiniz neden dert ediyosunki kendine allah ne zaman nasip ederse o gün olur nişanlanınca ne zaman düğün diye sorarlar evlenince bebek ne zaman diye senide anlıyorum ama olmıycak diye bişey yok daha çok yenisin vallahi ben ilk geceden hamile kalmıştım o zamanlar daha evliligimi doyasıya yaşamadan siz biraz yaşayında ne zaman karar verirseniz o zaman olur inşallah sen gönlünü ferah tut allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

öncelikle daha çok erken 1,yıldan sonra doktora gitmelisiniz fakat çevrendekilere erken söylemissin çocuk düşündüğünü keşke söylemeseydin canım ya onlar da senin üzerinde stres yapar

vallahi tatlım daha çok yenisin arkadaşında dediği gibi doktorlar 1 sne müddet veriyor zaten olmaması gayet normal diyor benim 1,5 sene oldu ama hala yok inşaalllah gelicek birgün rabbimin izniyle sen içini rahat tut

5 Ay çok erken daha olmuyor demek için... acele etmeyin, stres de yapmayn

vallahi tatlım daha çok yenisin arkadaşında dediği gibi doktorlar 1 sne müddet veriyor zaten olmaması gayet normal diyor benim 1,5 sene oldu ama hala yok inşaalllah gelicek birgün rabbimin izniyle sen içini rahat tut

evet haklısın canım inşallah

ben de oyle, 6. ayda hamile oldugumu ogrenmistim.
sonrakinde de 3. ayda... ama ikisi de dustu... allah isteyen herkese saglikli bebekler nasib etsin. :emir_bebek:

ya bende 2yıllık evliyim 1yıldır olmuyor artık ovulasyon takibine başlayacağım insanın morali çok bozuluyor ya:KK43:

canım daha yeni evlisin takma benimde bu ay 5. ayımız ve 2 gün önce adet oldum ve 1 ay sonrada eşim askere gidiyor ve ben bu ay hiç bişi yapmıcam demekki nasip diilmiş artık dönüşemafoldumben

bence hamilelik gibi özel güzel ve bir o kadar zor dönemi eşinle geçirmen daha iyi olur, hiç üzülme :teselli:

dört yıllık evliyim ama hala hamile kalamadım.ama doktorlar altıncı aydan sonra yumurtaların büyüyüp büyümediğine çatlıyomu diye bakıyolar onda sorun varsa tedaviye başlıyolar erken teşhis herzaman iyidir.çiftlerin altıncı ayın dolunca doktora gitmelerini tavsiye ederim

hepinize çok teşekkürler inşallah olur benim içim rahat ama
etraftakiler rahat vermiyor

X