Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kaç ayda hamile kaldınız
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 31
6ci ayda kaldim. Benm adet duzensizligim verdi hayit kullandim ilk ay 32 tunde regl oldum en azindan reglini duzenliyo diye devam ettim ikinci ay hamileydim:) ondan mi yoksa kafada o ay bebek dusuncem yoktu bilemiyorum.. ovulasyon yumurtlama cok takipledim bende ama tam tersine adetin son gunu hamile kaldm
Bende 5. Ayımdayım bir güzek haber alabilsem keşke ama yok5. Ayda hamile kalmıştım nasip olmadı. Şimdi 20 aydır beklemedeyim
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Hamile kalayim dedim ilk ay tutmadi doktor fitil verdi enfeksiyon varmis fitil bitti ben hamile kalmisim o ay
Arkadaşlar selam kaç ayda hamile aldınız acaba ve hamile kalmak için yumurtlama günleri takibi dışında ne yaptınız 5 aydır bekliyorum fakat hamile kalmadım izlediğiniz bir yol varmı
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Bir çok soruna rağmen rabbim güldürmüş yüzünüze sağlıkla gelsin ❤❤İlkinde 3. Denemede şimdi ikinci hamileliğimi bı buçuk sene sonra pco, kilo sorunu, yumurta tembelliği rezerv azlığı vardı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ❤
Araştırma yapılmadımı 1 yıldan sonra araştırılma yapılması gerek uzun bir süre yıpratıcı olıyor malesef18. Ayım hala bekliyorum tez vakitte nasip olsun inşallah ♥
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Maalesef gittiğim her Dr geri çevirdi yumurtalık tembelliğin var dediler şu dediler bu dediler şu an gittiğim Dr overlerimin dirençli olduğunu söyledi yani maalesef yumurtlayamıyorum. O yüzden klomen tedavisine başladık bu ayAraştırma yapılmadımı 1 yıldan sonra araştırılma yapılması gerek uzun bir süre yıpratıcı olıyor malesef
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Herşeyin bı zamanı varmış bende çok yiprattim kendimi üzdüm ama Rabb'im ol demeden olmuyor muhakkak en hayırlı vakitte her isteyene nasip eder insAllahBir çok soruna rağmen rabbim güldürmüş yüzünüze sağlıkla gelsin ❤❤
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Enfeksiyon war diye fitil verdi sonrasinda hamile kaldim.Hamileye fitil verilmez herhaldeİlk aydanmı fitil verdiler
Onu kastetmedim hanımefendi ilk aydan nasıl tespit ettiniz diye dedim teşekkürlerEnfeksiyon war diye fitil verdi sonrasinda hamile kaldim.Hamileye fitil verilmez herhalde
İnşallah çok sevindim sizin adınızaHerşeyin bı zamanı varmış bende çok yiprattim kendimi üzdüm ama Rabb'im ol demeden olmuyor muhakkak en hayırlı vakitte her isteyene nasip eder insAllah
0
İnşallah kısa sürede sonuçlanır yaMaalesef gittiğim her Dr geri çevirdi yumurtalık tembelliğin var dediler şu dediler bu dediler şu an gittiğim Dr overlerimin dirençli olduğunu söyledi yani maalesef yumurtlayamıyorum. O yüzden klomen tedavisine başladık bu ay
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Heee Regl olmadim korunmadigim 2.ay oyleOnu kastetmedim hanımefendi ilk aydan nasıl tespit ettiniz diye dedim teşekkürler