How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaç Ayda Hamile Kalabildiniz ?

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar,

3 yıllık evliyim çocuk için henüz bu ay çalışmalara başladık.Bat 9 Haziran fakat 2 haftadır göğüslerimde acı özellikle uç tarafları,sol kasığımda ara ara sancı,bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.İlk aydan hamile kalınmaz genellikle diyorlar.Kimler kaçıncı denemesinde hamile kaldı acaba ?

Evliliğimin 5. Yılındayım. 9 ay önce bebek istedik.. denemeye devam :)) 12 ay içinde hamile kalınması gerekiyor diye biliyorum. Yaşım 28 sandım ki ilk bıraktığım an kalacağım ama öyle olmadı.

İlk evlendiğimde 5 ay sonra hamile kaldım kimyasaldı düştü 2 ay sonra yani 7 aylık evliyken tekrar kaldım vefat etti 1 yıl korunduk 1 buçuk yılda korunmadık yani 3.hamileliğime2 buçuk yıl sonra kaldım :110:

1. yıldönümümüzde korunmayı bıraktık. Üzerine 2 kere daha regl oldum. 3. Ay hamile kaldım. Ama bunun bir standardı yok tabii ki. 1 sene bekleme süresi normal diyor herkes. Allah gönlüne göre versin canım :KK200:

İlkine 9. yılımda ikincisine 4. ayımda hsmile kaldım canım şindi 3. için 2. drneme ayındayım ilkinde sebepsiz infertilite dendi aşıla tüp bebek vs denedik olmadı 3. tüpe gidecrkken kendiliğinden oldu 2.de kendiliğinden:)

Dört yıllık evliyim ve 32 yaşındayım.istedigimizin ikinci ayında hamile kaldım allaha şükür.ama öncesinde ben korunmadim eşim korundu.kisiye göre değişir hamile kalma süresi.tabiiki en önemlisi allahın takdiri,kimine hemen verir kimine aratır.rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)

ilkinde ilk ay hamile kaldım gerçi kaybettik 2.sinde 4. ayimiz bekliyorum heyecanla

Merhabalar arkadaşlar,

3 yıllık evliyim çocuk için henüz bu ay çalışmalara başladık.Bat 9 Haziran fakat 2 haftadır göğüslerimde acı özellikle uç tarafları,sol kasığımda ara ara sancı,bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.İlk aydan hamile kalınmaz genellikle diyorlar.Kimler kaçıncı denemesinde hamile kaldı acaba ?
Ben ilk denememizde hamile kaldım olmaz diye birşey yok :)

Dört yıllık evliyim ve 32 yaşındayım.istedigimizin ikinci ayında hamile kaldım allaha şükür.ama öncesinde ben korunmadim eşim korundu.kisiye göre değişir hamile kalma süresi.tabiiki en önemlisi allahın takdiri,kimine hemen verir kimine aratır.rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)

Aminnn

Ne güzel keşke benimde öyle olsaydı şimdi stres olacağım kendimi tanıyorum :KK43:
Biz italyada tatildeydik belki kafam çok rahattı sabah akşam koşturuyorduk olursa olur kafasındaydım belki bu sebeple oldu onu da bilemiyorum.Umarım en hayırlı zamanda olur senin de

Back