hemen derken ne kadar yatmak lazım.. On dk falan yatıyorum, yeterli değil mi4 ay icindede tutmazsa bir sorun vardır ya eşinde yada yumurtalarında yada hemen ayağamı kalkıyosun hemen duşa sakın girme.
Hiçbir sorun olmadığı halde yedi ay çok uzun geliyor banaBi sıkntmz olmadgı halde bizimki 7ay snra oldu bence acele etme ve sabret canm
Hiçbir sorun olmadığı halde yedi ay çok uzun geliyor banahaksızlık
Adet Döneminde yapılan kan tahlillerinde hiçbir sıkıntı çıkmadı. Smear da da öyle..
Korkuyorum sanki hiç olmucak diye(..
Hamile kalmanın bu kadar zor olacağını düşünmezdim[/QUOTE
bu kadar korku neden? 2 ay neki? bu kadar stres yaparsan olacağı varsa da olmaz yani millet senelerce bekliyor... allah bekletmesin hiçkimseyi tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin... bak bende bekliyorum 4 aydır, hiçbir sorunumuzda yok... doktorum genelde 6. ayda gebe kalabiliyor hastalarım dedi...
Hiçbir sorun olmadığı halde yedi ay çok uzun geliyor banahaksızlık
Adet Döneminde yapılan kan tahlillerinde hiçbir sıkıntı çıkmadı. Smear da da öyle..
Hamile kalmanın bu kadar zor olacağını düşünmezdim
canım eşinde de sorun yoksa eğer, 1 yıl üst sınır. yani 1 yılda olması gerekir herşey yolundaysa...Kızlar doktor kontrolünde bir sorun çıkmadığı takdirde kaç ayda hamile kalabildiniz..
Ben yumurtlama günlerimi takip ederek iki aydır Korunmasız ilişkiye girdim. Iki aydır gebelik yok..
Sizde nasıl oldu acaba..
Teşekkür ederim canım, yatarım daha da kalkmam bundan sonracanım eşinde de sorun yoksa eğer, 1 yıl üst sınır. yani 1 yılda olması gerekir herşey yolundaysa...
sıkıntı etme daha yolun başındasın, inşallah hemen olur da beklemezsin, ama neden olmuyo diye yeme kendini...
bu arada ilişkiden sonra sabaha kadar kalkmaman lazım.yani kalkanın da oluyor ama şansını artırmak istiyorsan kalkmaman daha iyi.
Canm 7ay neki. Brnm yengem 5sne beklediler düşün yani ve onlrdada hiç bi sıkntı yok. 1.çocgu ilişki esnasnda düştü 2.çocgu kızdı 6aylkken adwerd sendromndan dolayı aldrdı şimdi 3.ççgu elinde... sna tavsiyem acele etme ve saglklı , hayrlı bi evlat içn dua et. Yavrularmzn rızkı varsa elbet Rabbim onu nasip eder hiç merak etme.... Tez zamanda hamile kalrsn inş canmHiçbir sorun olmadığı halde yedi ay çok uzun geliyor banahaksızlık
Hamile kalmanın bu kadar zor olacağını düşünmezdim
İnş cnm. Sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş. Biz eşimle 7 Yıldır birlikteyiz, 3 yılı da evlilik canım.. Acele etmiş sayılmayız, belki geç bile kalmış olabiliriz :)Hamilelik çok zor bence biraz ewllğin tadnı çıkar ben işe gidiyodum 3.ayıma 2hafta kala düşük tehlkem oldu şimdi evdeym ve hep yatmk zrndaym dogru duzgn yemek ble yapamıorum inş böyle bi durum yqşamadan kolay bi hamilrlik geçrrsn.
Canım ben evliliğimizin ilk başından beri istiyorum 3 sene olucak evleneli.. Eşim istemediği için bekledim..bu kadar korku neden? 2 ay neki? bu kadar stres yaparsan olacağı varsa da olmaz yani millet senelerce bekliyor... allah bekletmesin hiçkimseyi tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin... bak bende bekliyorum 4 aydır, hiçbir sorunumuzda yok... doktorum genelde 6. ayda gebe kalabiliyor hastalarım dedi.
1.5 yıldır olmuyor bizim. Her şey normal. 3 kere klomenle çatlatma iğnesi deneyimim bir kere de aşılama var.2 ay henüz yolun başı. İnşallah beklemezsin uzun süre. Ama acele eden hep bekliyor maalesef. İnşallah tez vakitte anne olursun canım.Canım ben evliliğimizin ilk başından beri istiyorum 3 sene olucak evleneli.. Eşim istemediği için bekledim..
Iki aydır Korunmuyoruz ama ben üç senedir hep istedim.. O Yüzden Allah'ın izniyle bir An evvel olsun istiyorum. Hayırlı sağlıklı tabi.. Inşallah sende tüm anne olmak isteyenlerde hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırlar..