Saç Rengi ve Saç Boyama Kaç Ay Sonra Yine Saçımı Açtırabilirim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

DrBune

Ziyaretçi
Arkadaşlar, merhabalarrr.. Saçıma 10 ay önce ara ara balyaj attırmıştım kuaförde, istediğim renk tutmadı.. Samanımsı bi sarı oldu.. Aynı gün beğenmeyip karamele boyattım.. Sonra karamel aktı aktı altınsarısı yaptırdımm...

Şimdikk aşağıdaki fotolardaki gibi istiyorum saçlarımı... Aradan 10 ay geçti, sizce tekrar açtırayım mı ???

tabi 10 ay önceki açtırmada çok yıpranmıştı saçım, yanan kısımların bir kısmı iyileşti, bir kısmı kesildi, bir kısmı da kaldı.. Azıcık daha kestirip, bu hafta içinde aşağıdaki gibi yaptırayım mı sizce ?? yakışır mı sizce ?? albümlerimde son altınsarısı olan fotom var...

yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar... bi de resim ekleme hakkım yok daha, başa http eklerseniz sevinirim :))

img297.imageshack.us/img297/4892/84328728.jpg

img62.imageshack.us/img62/9718/adszzzm.jpg

:kedi: zemuszemus

Yaptırma bence çok yıpranıcak zaten baya yıpranmış önceden

hımmmm... ama kestiricem iyice.. kalçama yakın şuanda, omuzlarıma doğru kestirip açtırsam yine çok yıpranır mı acabaaaa...

benim gibi durumda olup 10 ay sonra tekrar açtıran var mı arkdşlarrr ?? nasıl oldu saçlarınız

resmin görünmüyor canım. koyda bakayım saçlarına

iyi bi kuaför açar tabiki ama yıpranır yani sonuçta o yüzden yaptırma dedim

canımm yazdığım adresin başına ( http:/ ) eklersen çıkar ama fotodaki ben diilim, istediğim saç, benim fotolar profilimde albümde.. henüzz resim ekleme hakkım yokkk 100 olmadı uffff yaaa yıpratıcak yani... şeytan dürtüyor yaptır yaptır diye...

vallla canım aradan on ay geçmiş iyi bir kuaförde fazla yıpranmaz ben platin sarıydım 1 ay önce kahce tonlarına boyattım binbir pişman oldum şimdi pazar günü tekrar actıracamm 1 ay içinde 3 defa boyattım koyu aktı zaten sarı bambaşkaaa

bence açtırma canım. ben biraz daha bekle derim.

vooovvv iyi cesaret canım.. umarım istediğin sonucu elde edersinnn.. son durumu yazarsan çok sevinirimm, ben de ona göree yaptırıcam :) opuyorumnanaktan

canım saçın ilk açıldığında yıprandığı fazla belli olmuyr.ama zamanla bakıyrsun ki saçların kopmaya başlıyor:jeyyar: ablam siyah saçlarını açtırmış bi anda sarışın olmuştu zemuszemus aradan 1,5 yıl geçti. şimdi o güzelim saçlarından eser yok. gerçi seninki belki fazla yıpranmaz aradan 10 ay geçmiş, bide saç rengin zaten açık. maşallah fıstık gibisin :)

eşime jest olsun diye boyatmıştım ama çok pişman oldum pzar günü döncem tekrar kuaförüm önce oryalle acıp sonra boyayacakmış en sonda dipten ince ve sıkk rofle atcakmış tabi sacımda çok beklettmemek şartıyla inşallah burdan ekleyebilirsem eklerim

anastasya sakın saçına oryal sürdürme. kuaföründen boya silici kullanmasını iste. selective veya loreal efassor sana önerebileceğim iyi siliciler. eğer kuaförün olmaz illada oryal derse başka kuaföre git ve sor. bu söylediğim ürünlerde özellekle selective kullanırsa üstteki boyan akar alttan sarıların çıkar. eski saçlarına kavuşursun:lepi:

zemininde oryal varsa ve isterse üstünden 2 yıl gecse o sac acılmaz canım mahfedersin sacını.ancak o önceden açılan kısımdan tamamen kurtulman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…