• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabuunu krmak...

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
kızlar nereye yazacağımı bilemedim kişisel gelişim bölümüne mi yoksa buraya mı site yöneticileri yanlış yerde bulurlarsa konumu değiştirsinler lütfen yerimseniben
birşeyi merak ediyorum insanın kabuğunu kırması ne demek? bazı şeyleri istediğim gibi yapsamda hala kabuğumu kıramamışım gibi geliyor bilmiyorum yada ben farkında değilim... hala tutuk olduğum şeyler var diyorum daha atak olmalıyım bu konuda ama içimde bişeyler durduruyor beni ani bir kararla alaska'ya gitmekte mi işe yaramadı ne =)) sizce ne yapmalıyım şayet hala kırılmamış bir kabuk barındıryorsam bünyemde ne yapmalıyım teşekkür ederim herkeseyerimseniben

Son düzenleme:
alla alla sen kabuğun kırılması ne demek iyi biliyorsun .. bünyende hala kırılmamış kabuk olduğuna inanıyorsan o zaman kırmalısın pek anlamadım ama sanırım bunu soruyosun ??

kırılcak kabuk kalmayınca boşluğa düşüo insan saçmasalak işler yapıo

o yüsden bırak kalsın bikaç kabuk sende yerimseniben

zamanı gelmeden kırılan kabuklar parçalanmış bir kalp olarak eline geri iade edilir..
kabuklar kırılır, herşey yıkılır ama sırası ve zamanı geldiğinde sakın kendini içinde hissetmediğin duyguların hızına kaptırıp rüzgarla savrulma...
o gün geldiğinde kalbin sana mesaj gönderecek
bedeninin sana gönderdiği işaretleri dinle önce bedenini ve kalbinle beyninin sana dediklerini dinle o söylemeye çalıştıklarını yorumla...

Kendini geliştirmek dersen evet, hayatının son nefesine kadar olmalı...
Ama yok ben bütün kabuklarımı kıracağım dersen bu işin sonu hayır gelmez bilesin.
Zaten bu gibi düşüncelerin haddinden fazla iyi gösterilmesi yüzünden ne saygı, ne sevgi, ne naiflik nede kalenderlik kaldı, herşeyin fazlası zarar unutma bunu.

kırılcak kabuk kalmayınca boşluğa düşüo insan saçmasalak işler yapıo

o yüsden bırak kalsın bikaç kabuk sende yerimseniben

evet yha katılıyorum arkadaşa... bazen fazla atik olmak herşeyde öne çıkmak basitleştiriyor insanı...

zamanla kendiliğinden olacaktır zaten bence o acele etme
bende bazen diyorum daha atik olıyım ama belkide böylesi en iyi
istediğin kırılmaz bence o kabuk zamanın gelmesi lazım acele etmemelisin

o kabuklar bazen bızı olumsuz ınsanlardan korur cunku elektrık alamayınca uzak dururuz
o kabugu kırarsan hayatta senı kırabılır
kabugunu kırma o kabuk senı bazılarından koruyabılır
zaten elektrık aldıgın ınsanlara karsı kendını rahat hıssedersın gerısıde kalsın

bence her insanin bildiikleri ve bilmedikleri vardir yas tecrübe ne olursa olsun kirilicak bir kabugu muutlaka vardir diye düsünüyorum

Back