Kabusum mantar :(

Admiranda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
7
0
1
34
Kızlar 26 yaşındayım erkek arkadaşımla yaşıyorum yaklaşık 1 senedir . Aylardır mantar oluyorum ikimizde tedavi olduk kutularca ilaç ve fitil bitirdim .. Akıntı kaşınma artık olmuyor ama 2 ayda bir adet olmaya başladım. Her ilişkimizde canım yanıyor.Cinsel isteksizlik aldı başını gidiyor . Ruhen onu istiyorum ama ilişkiden korkar oldum. Eşimde artık yakınmaya başladı bu durumdan. Kadın hissetmiyorum artık kendimi . Gezmediğim doktor kalmadı. Hep aynı ilaçlar..Beraber terapiste gitmeliyiz diye düşünüyorum .. Yorumlarınızı bekliyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Merhaba ,

Sorunun hala devam ediyor mu ?

Anladığım kadarıyla mantarı atlattın yalnızca ilişki esnasında acı var,kayganlaştırıcıları denedin mi ?kuruluk problemin var mı ?

Anladığım kadarıyla mantarı atlattın yalnızca ilişki esnasında acı var,kayganlaştırıcıları denedin mi ?kuruluk problemin var mı ?
Evet mantar şikayetim yok diyebilirim sabinecim hafif bir kuruluk var.. nasıl anlatsam ilişkide derinde tek bir noktaya değdiğinde müthiş bi acı hissediyorum.. Yara desem olamaz herhalde doktorlar baktığında görürdü smear testide yaptırdım 1 ay arayla 2 kez.. Ben bu derdimi anlattığımda bi cevap alamıyorum mantardan diyorlardı sadece.. Senindemi şikayetin vardı mantardan ?

Şuan için çok şükür yok,ama belli aralıklarla mantar atlatıyorum.Ben de aynı dertten muzdaribim canım o yüzden anlıyorum seni.Mantarda ilişki esanasında acıya yolaçabiliyor ama senin geçmiş artık,bu durumda eczaneden hemen bir su bazlı kayganlaştırıcı almalısın,gratisde falan da satılıyor,onlardan dene.Ben kullanıyorum nispeten işe yarıyor.Umarım senin de işine yarar :)

Cnm bende mantardan çok çektim tam bir yıl hatırlamak bile istemiyorumtam bitti derken bir daha başlıyordu yanma oluyordu ilişki diye birşey kalmadi.
Kullanmadığım ilaç kalmadı.gittiğim belki onuncu doktor bana bu ilaçla düzelseydi şimdiye ilesirdin senin baya ilerlemiş içini temizlemem lazım korkma dedi.o anda ağlamaya başladım zaten ama kurtulmakta istiyordum.
uzunca bir alet aldı demir ustune sargı bezini sardı. sargının üzerine tentürdiyot birşeyler daha döktü vajinamda en son noktaya kadar itti bunu hissettim sağa sola iyice degdirip cikardi.
bunu uc defa yapti ve iki tane kremi karıştırıp vajina içine surdu.bir ay sonra yine mantar oldum yine aynı işlemi yaptı sonra bir daha hiç olmadım.dort yıldır

Cnm Bunu anlattıktan sonra birden içime korku düştü sakın evde yapayım deme sonuçta doktor onu nasıl kullanacağını biliyor fikir olarak aklinda bulunsun söylersin doktoruna sağlıklı günler

Ben yaklaşık 10 yıl kadar mantar belasıyla uğraştım, bekarken çok sık olmuyordu ancak evlendikten sonra nereydeyse 2 yıl boyunca sürekli mantardım eşli tedavi, antibiyotik, canlı hücre içeren fitil, sodalı su, tentürdiyotla temizleme, kuru tutma, pamuklu iç çamaşırı, bol kıyafet ne duyduysam denedim piyasa da kullanmadığım krem hap kalmadı desem yeridir ve inanamayacaksınız çareyi yaşlı bir teyze söyledi. Ev yapımı yoğurdu( mümkünse ekşimiş hatta köpürmüş olursa süper olur) 2-3 yemek kaşığı yoğurdu kağıt havlunun üzerine koyun 5-10 dk durunca suyunu iyice emiyor krem gibi bir kıvamı oluyor. Masaj yaparak genital bölgenize sürün ve yıkamadan o şekilde yatın. Bol bol sürmekte fayda var. Bunu 3 gece uygulayın ne akıntı, ne yanma,ne kaşıntı hiçbir sey kalmıyor. Ben kurtuldum inşallah size de şifa olur...

evet denemekte fayda var Cok tesekkur ederim ilgine :)) mantar belasi uzak dursun bizdenn

Ahhh o islem yapilmisti uzun bi zaman tekrarlamamisti hatta doktor cikarip gostermisti bak icinde bunlar var diye gulsemmi aglasammi bilemedim midem bulanarak hastaneden kacmistim

Yogurt probiyotik zenginligi oldugu icin cok iyi gelirmis bol bol yiyin diyolar direk oraya surmek aklima gelmemisti bak :)) sarimaak tamponu var bide hic denemedigim .. bitkisel kurlere daha cok guveniyorum size oyle soyliyeyim bunu deneyecegim ilginize tesekkurlerr :)) mantar belasi uzak dursun bizdenn

Elma sirkesi denediniz mi hiç

kızlar mantar ve diğer kadın hastalıklarının en büyük nedeni pedler kadın hastalıklarının %62 si pedlerden kaynaklanıyor lütfen hijyenik ped zannettiğiniz pedler kullanmayın ben mantarımı marketlerden satılan pedlerden değilde bazı medikal ve eczanelerde satılan pedlerle yok ettim

Mavifiyonk cum merhaba ben burda yeniyim yazdiklarini gorunce merak ettim acaba hangi hastanede yaptirdiniz bendede var bu sorun

Canim bendede var bu sorun acaba hangi hastaneye gittiniz ?

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.
Arkadaşlarn dediği gibi kuruluk olabilir onun için kayganlaştırıcı deneyebilirsin. Bir de niçin akıntın olmuyor bunu bi araştır belki ilaçlar bi etki etmiştir. Ama eğer hala mantardan şüpheleniyorsan benim sana tavsiyem ben de kısa bir süre uğraşmıştım . Burda biraz araştırınca sirkeli su tarifi buldum hemen denedim çok iyi geldi arada yoklar mantar ve ben de hemen uygularım ve yok oluyo.
Nasıl yapıcam dersen
Bir şişe suyun 4/3ü su 4/1i de elma sirkesi olucak bu suyla da her tuvaletini yaptıktan sonra temiz elinle bi durularsın biraz yanar sonra yıka. Birkaç gün en fazla bir haftaya tamamen mantar gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…