Kabus sona erecek mi?

wittedmemory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
11
0
eveeet yaş 29.ve bunun 20 yılı hep elle kapatılan saklanan gülüşlerle geçti.öle çarpık öle kötüydüki dişlerim.ve bir hafta oldu ben artık tedavi oluyorum.dün 6. dişimde çekildi.bugünde var bi çekimim.ve yarında operasyonla alınacak son bi dişim var.ve itiraf ediyorum.öle boşuna korkutmuşlarki beni.hiçde dayanılmaz acı değil diş çekimi.ama tek zorluğu bir haftadır açım.:ecrin_bebek:çorbadan nefret eden ben binbir türlüsünü içtim.en çok üzüldüğümde dişlerim yok ve konuşamıyorum.çok utanıyorum.tek tesellim bitecek bigün ve ben ellerimi kullanmadan gülmenin tadını çıkaracağım.:dance::dance:yada inşşş öle umuyorum.sevgili eşim böle destek olmasa idi bilmiyorum yapabilirmiydim.bu uzun bi süreç zorbi tedavi ama gecirdiğim 20 yıla bakınca dayanılır.
dua edin bana nolur bitsin çarçabuk ve bende ömrümde bir kere çok mutlu gülebileyim:a015:

canım benim acını ve gülmeye özlemini anlıyorum
önde ki iki dişim arkaya doğru yamuktu.
yıllarca erteledim
öyle alışmışım ki gülerken dişlerimi göstermiyordum.
gülen , kahkaha atan hiç bir fotoğrafım yok.
o iki dişin yamukluğu 20'lik dişlerin eziyeti derken dişlerim çarpık oldu.
ne kadar baksamda tartar oluştu.
bende 2 hafta önce başladım tedaviye
2 dişim çekildi.
c.tesi üst dişlerim dün alt dişlerim kesildi küçültüldü.
şu an ağzımda geçici dişler var.
c.tesiden beri çorbayla samimiyim :)
bugün diş ölçülerim alınacak kısmetse c.tesi porselenler takılacak ve bende artık gülebileceğim :)
küçültme işlemleri yapılınca sızıdan öldüm
ama gülebilmek ve sağlıklı ağıza sahip olmak için küçük bir bedel diyelim :)
ben c.tesi kısmetse bitiriyorum işlemi
en kısa sürede senninde sonuçlanır inşallah tatlım

arkadaslar gecmıs olsun tedavınızde kolaylık dılerım ama
anladıgım kadar cekım ve kaplama ıle duzeltıyorsunuz dıslerınızı
neden ortodontık tedavıyı dusunmedınız uzun bır tedavı ama kaplamadan cok daha saglıklı
benımde bazı problemlerım vardı 22 yasımda tel taktırdım hatta nısanımda falan tel vardı dıslerımde
1.5 yıl kaldı sonuc superdı cok memnunum neden bu kadar gec kalmısım dıye kendıme kızdım
dugunumde harıka dıslerım vardı rahatlıkla gulebılıyordum

Çok geçmiş olsun kızlar. Biraz daha sıkın dişinizi.. Azkalmış madem.
Bundan sonra hep gülün,hihoyyyt

arkadaslar gecmıs olsun tedavınızde kolaylık dılerım ama
anladıgım kadar cekım ve kaplama ıle duzeltıyorsunuz dıslerınızı
neden ortodontık tedavıyı dusunmedınız uzun bır tedavı ama kaplamadan cok daha saglıklı
benımde bazı problemlerım vardı 22 yasımda tel taktırdım hatta nısanımda falan tel vardı dıslerımde
1.5 yıl kaldı sonuc superdı cok memnunum neden bu kadar gec kalmısım dıye kendıme kızdım
dugunumde harıka dıslerım vardı rahatlıkla gulebılıyordum

canımcım
mecburiyetten
kafamıza göre değil ki bu seçimler.

ahhh keske benimde çabucak bitse. ama şu ana kadar bugünde dahil 7 dişim çekildi.yarında operasyonla alınacak olan çok çarpık bi tane daha var. anlamadığım doktorum küçültme işleminden sonra geciciler için bir hafta beklicez diyo öle bekleniyomu yokksa takılıyomu hemen bi çözemedim.tek bildiğim dişsizim konuşamıyorum ve çok utanıyorum.

ahhh keske benimde çabucak bitse. ama şu ana kadar bugünde dahil 7 dişim çekildi.yarında operasyonla alınacak olan çok çarpık bi tane daha var. anlamadığım doktorum küçültme işleminden sonra geciciler için bir hafta beklicez diyo öle bekleniyomu yokksa takılıyomu hemen bi çözemedim.tek bildiğim dişsizim konuşamıyorum ve çok utanıyorum.

küçültme işlmenimden 2 saat sonra geçicilerim takıldı
o geçiciler olmasa yaşayamam
nefes aldığım an zonkluyor.
:eek:klava:

X