Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızlar sinir sistemim altüs vaziyette hiç bişiyden zevk alamaz oldum çünkü kızımın uyku düzeni yine şaştı diş çıkardı bide ondanmı diyorum ama gündüz bişi yok gecemi bu meret diş azıyo nasıl şey anlamadım.gerçi allah başka rahatsızlıklar vermesin. Ilk 3 ay zaten kabus gibiydi sonra düzelmişti yine uyanıyodu ama emzirip hemen uyuyodu şimdi 8 aylık ve geceleri en fazla 3 saat uyuyor oda aralarda mıkırdana mıkırdana sonrada saat başı ayaktayız birde uyutmasıda zorlaştı cadının zor dalıyo sallamaktan pişpişlemekten bileklerim ağrıyo niye böyleki artık bende uyumak istiyorum. Bu nasıl enerjidirki böyle bitmek tükenmek bilmez niye yorulmaz niye uyumaz benim bu kız.nolur bişiyler yazın benim gibi uykuya hasret olan varmı kızlar.bu arada önerebileceğiniz bitkisel ilaç yada çay varsa yazın lütfen.
Kızlar sinir sistemim altüs vaziyette hiç bişiyden zevk alamaz oldum çünkü kızımın uyku düzeni yine şaştı diş çıkardı bide ondanmı diyorum ama gündüz bişi yok gecemi bu meret diş azıyo nasıl şey anlamadım.gerçi allah başka rahatsızlıklar vermesin. Ilk 3 ay zaten kabus gibiydi sonra düzelmişti yine uyanıyodu ama emzirip hemen uyuyodu şimdi 8 aylık ve geceleri en fazla 3 saat uyuyor oda aralarda mıkırdana mıkırdana sonrada saat başı ayaktayız birde uyutmasıda zorlaştı cadının zor dalıyo sallamaktan pişpişlemekten bileklerim ağrıyo niye böyleki artık bende uyumak istiyorum. Bu nasıl enerjidirki böyle bitmek tükenmek bilmez niye yorulmaz niye uyumaz benim bu kız.nolur bişiyler yazın benim gibi uykuya hasret olan varmı kızlar.bu arada önerebileceğiniz bitkisel ilaç yada çay varsa yazın lütfen.
Ya arkadaşım bu kadar mı benzerlik olur bunlar dünyaya anlaşmalı mı gelmiş ne benim bebeğim de 8 aylık son günlerde dediğin gibi uyku düzeni şaştı dediğin gibi gündüz sorun yok rahatça uykuya varıyor ama gece olunca hapı yutuyoruz mümkün değil ki ben onun kadar bağırayım sesim çıkmaz gücüm yetmez ilk aylarda sanırdım ki ölüyor bağırmaktan kalbi duracak hadi yeni doğmuştu gazı vardı da öyleydi desem şimdi neyin nesi iki dişi çıktı sanırım yine çıkıyor ama dediğin gibi gece mi azıyor rahatsızlığı yatağa yatırıyorum ille parmaklıklardan tutunup ayağa kalkayım öyle durayım diyor uyumamak için bin türlü bahane buluyor annem olmasa ben öldüm demektir. eşimde hal kalmadı sezaryen oldum 6 ay demedi safra kesesi ameliyatı oldum 6 ayda 2 ameliyat panik atak ve depresyon hastasıyım aynı zamanda kendime şaşıyorum nasıl dayanıyorum diye valla hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum korku filmine benziyor hayatım film hiç bitmiyor kendimden haberim yok hiç bir şey zevk vermiyor çok kötüyüm acaba bu durum geçici mi bilmiyorum bebeğim bana yardımcı olmuyor en sevdiği şey bağırmak yerinde durduğu yok sürekli peşinden koşamıyorum gün içinde öyle bir halsizlik geliyor ki bana yerimden kalkamıyorum sanki damarlarlarımdaki kan kuruyor acaba geçecek mi bilmiyorum
allah sabır versin bizlere ne zormuş annelik bizde öyle diş çıkarıyoruz kızım da 8 aylık tehlikeli bir ay demekki çok fena bir durum 2.çocuğu düşünemiyorum valla büyük konuşmıyayım da
bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
doktora bi sor istersen,bize ibufen vermişti.yarım ölçek,calgel diş jeli kullandık ama bi işe yaramadı.ibufen ağrıyı alıyor.