kabullendim, sütüm Bebeğime yetmiyor!!!

dmlshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
15
9
36
Merhaba arkadaşlar, bebeğim bugün tam 30 günlük oldu. İlk zamanlar yetiyordu sütum. İlk 2 hafta kadar. Daha sonra yetmediğinı farkettim çünkü sürekli gergindi ve ağlıyordu. Daha sonra aptamil vermeye basladim günde bir kaç sefer. Çok gazı olunca doktorumuz humana antikolik önerdi.
Ayrıca kızım çok gazlı. Memeyi tutmak istemiyor çünkü sürekli Ikiniyor. Çok kafama takıyorum aslında.
Eşimin iş arkadaşı sütüm tam olarak 35. Gün geldi demiş. Ben de umutlandim. Belki kızımin sancısı azalır. Meme emer ve sütüm Artar. Sağmak sanki pek artırmaz gibi geliyor.

Ben emzirme kampi diye bir yazı okumuştum. 3 gun boyunca kendibi herseyden soyutluyorsun ev işi stre ivir zivir dusunmuyorsun oturup surekli bebegini emziriyorsun. Surekli bebeginle bakisik konusuyorsun seviyorsun.bunu dene derim hemen pes etme. Süt işi arz talep meselesi bebek ne kadar çok emerse süt de o kadar çok gelir. Tabiki 3 litre süt protein agirlikli beslenme ve stresten yorgunluktan uzak durmak da çok onemli. Mamaya mümkün oldugunca başvurma derjm çünkü bebek mamayla karnını doyurunca meme emme suresi uzuyor bu sefer de memeler diyorki bu bebege bu kadar süt yetiyor demekki çok yapmamiza gerek yok. Böyle düşün. He sütun gelip de doyurmuyorsa o zaman beslenmeni gözden geçir derim

Doğum yapali 5 ay oldu ve bebeğim memeyi tutmadigi icin 5aydir gündüz 2saatte bir gece 3saatte bir sagiyorum. Azalma olmadı cok sukur ama hic aksatmadim.Bu yüzden hic moralini bozma ve sağmayı deneyebilirsin.

Bebek ne kadar çok emerse o kadar sütün çoğalır bence doğru değil şayet doğru olsaydı ben günde 5 lt süt üretimi yapardım bebeğim sürekli yapışıktı sonuçta insanın göğsünün dolması için belli bir süre gerekiyor ki yeni doğan bebeklerde sürekli emmek istiyor doyduklarını bilmiyorlar.. Bu süre kimine göre 3 kimine göre 4 kimine göre 5 saatte doluyor göğüs... Yapıyla alakalı süt üretimi bence sırf süt olsun diye kilo alıp sütü çok az olan kişiler var stresten uzak durmak , dinlenmek ve en önemlisi sütüm az söylemini unutmak lazım...

Doğum yapali 5 ay oldu ve bebeğim memeyi tutmadigi icin 5aydir gündüz 2saatte bir gece 3saatte bir sagiyorum. Azalma olmadı cok sukur ama hic aksatmadim.Bu yüzden hic moralini bozma ve sağmayı deneyebilirsin.
Teşekkürler canım. Ben de sağiyorum. Çünkü kızım çok gazlı göğsümÜ o halde hiç tutmuyor. Peki sana birsey soracağım. 2 saatte bir sağdigin zaman iki göğsünden toplam kaç cc çıkıyor söyler misin bana ?

Kusura bakmayın anca girebildim fırsat kalmıyor hanımefendi den...
2saatte 110-120 cc...uyursam artıyor. ..
Ki gunduz ancak 1ogun yemek yiyebiliyorum..

Kusura bakmayın anca girebildim fırsat kalmıyor hanımefendi den...
2saatte 110-120 cc...uyursam artıyor. ..
Ki gunduz ancak 1ogun yemek yiyebiliyorum..
Senin iki saatte bir iyi çıkıyormuş.benimm 50 60ancak çıkıyor...gaz yaparmi yapmaz mi deyip herşeyi yiyorum.yinede bu kadar ışte.binada şükür inşallah bolbolgelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…