kabul etmek istemediğim tek şey...

hayatttt8994

Küçük meleğim..
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
31
18
30
Merhabalar herkezin bir hayatı hayatında terslik olabiliyor benmDe çok mutlu bi çocukluğum vardı ailem bana çok düşkün du annem babam ni istediğimi iki etmezdi ama annem hastaydi çok çekti ve daha sonra oldu ben daha onun açısına alışamadan öğrendiğim şey ile sarsıldım ve altı sene geçmesine rağmen kabullenmek istemiyorum meğer beni buyuten bana emekçi anne olan beni pamuk lara saran kadın üvey annem mis öz annem ise beni bi inat uğruna almamış.... bnu siz ler le paylaşmak biraz sa olsa rahatlamak istedim ii sabahlar desem daha iyi :KK66:

Üveyliği özlüğü düşünmeyin artık. Allah anneciğimize rahmet eylesin. Siz onun için dua edin. Sizin anneniz o. Doğurmak değil, büyütmek önemli.

Anne doguran degil, emek verendir. Sen cok sansliymisin ki uveyligi hic hissetmemisin. Seni cok sevmis belli ki. Uvey annen oz annenden bin kat daha ustun. Allah rahmet eylesin annecigine. Bu dert degil aksine lutufmus. Oz anneleri bile haberlerde goruyoruz neler neler yaptiklarini. Allahin iyi kuluymusun sen.

İnsanı doğuran değil büyütendir anne bazen. Üvey annen olabileceğini bile düşünmemişsin demek ki o kadın sana ne güzel bakmış.. Teknik olarak annem ölmedi o zaman yanılgısına girme, senin hayatında anne figürü o. Gerçek annenle ilgili durumu merak ediyorsan tek değil çift taraflı dinle. Çok içinde kalacaksa bul ve sor neden diye.. Allah yardım etsin annen için de rahmet diliyorum..

Ne şanslısınız ki kocaman bir yüreğe sahip, sevgi dolu bir annenin evladı olmuşsunuz. Gerçek anneniz hayatınızı mutlulukla dolduran o kadından başkası değil ki. Üvey diye düşünmeyin. Bu durumda üvey anne sizi doğran kadın oluyor. Mekanı cennet olsun annenizin.

Öyle anneler varki özlüklerinden şüphe edersin!! Çok şanslısın ki senin için emek etmiş,güzel hatıralarla göçüp gitmiş...
Bu saatten sonra beynini bulandırma derim,şimdi onun senden beklediği şey dua,dua ,dua...Doğurmakla anne olunmuyor canım...iş yürekte!

X