prensesa eaeaea Kayıtlı Üye 7 Nisan 2008 610 1 641 İstanbul 5 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi prensesa #1 bilgisayarıma format atıldı şimdi ağ bağlantılarımda kablosuz baglantı seçeneği yokk bu konuda bana yardım edermisinizz lütfenn
bilgisayarıma format atıldı şimdi ağ bağlantılarımda kablosuz baglantı seçeneği yokk bu konuda bana yardım edermisinizz lütfenn
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.169 823 37 5 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi prensesa #2 bilgisayarınızın sag tarafında bilgisayar şeklinde bir ikondamı gözükmüyor peki.
prensesa eaeaea Kayıtlı Üye 7 Nisan 2008 610 1 641 İstanbul 5 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi prensesa #3 LaRisA .!.: bilgisayarınızın sag tarafında bilgisayar şeklinde bir ikondamı gözükmüyor peki. Genişletmek için tıkla... hayır sadece kablolu bağlantı ikonu o ikon yokfisfisfis:
LaRisA .!.: bilgisayarınızın sag tarafında bilgisayar şeklinde bir ikondamı gözükmüyor peki. Genişletmek için tıkla... hayır sadece kablolu bağlantı ikonu o ikon yokfisfisfis:
*seli* Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2007 678 8 316 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi prensesa #4 ecevv .!.: bilgisayarıma format atıldı şimdi ağ bağlantılarımda kablosuz baglantı seçeneği yokk bu konuda bana yardım edermisinizz lütfenn Genişletmek için tıkla... Denetim masasında "kablosuz ağ kur sihirbazı"olması lazım.Ordan bağlantını yapılandırabilirsin.yerimseniben
ecevv .!.: bilgisayarıma format atıldı şimdi ağ bağlantılarımda kablosuz baglantı seçeneği yokk bu konuda bana yardım edermisinizz lütfenn Genişletmek için tıkla... Denetim masasında "kablosuz ağ kur sihirbazı"olması lazım.Ordan bağlantını yapılandırabilirsin.yerimseniben