• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızlıktan bir türlü kurtulamıyorum...(önerilerinizi bekliyorum)

gulucuk45

Göbüşümde bebiş var
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
2.974
1
156
Manisa
Arkadaşlar eskiden çok düzenliydi fakat... 3-4 aydır denemediğim şey kalmadı ama bir türlü kabızlıktan kurtulamıyorummm...
önerisi olanlar nolur yardımcı olun...
çok zor durumdayım:14::14::14::14:

Ya kızlar kadınlar kulübünde o kadar üye var, hiç kimse bana yardımcı olamayacak mı???????

Küstüm işte gidiyommmmmmmm:43::43::43::43::43::43::43:

merhaba,ben de son 1 yilir bu urumdan muzdaribim,denedigim yontemler bazen ise yariyor bazen de hic sonuc vermiyor.
neler yapabilirsin,bol bol su icmelisin,kahvalti yapmadan once 1 kasik zeytinyagi ic,kayisi,kara erik gibi kuru meyveler tuket.
benim kullandigim sivi bir ilac var,turkiyede varmidir bilmiyorum...bu gibi durumlarda mideyi yatistirmaya yariyor,eczaneye sor belki bulursun.ayni sekilde rezene cayida mide gazini alip yatistiriyor....bunun haricinde benimde ise yarayan onerilere ihtiyacim var...dedigim gibi bu yontemler her zaman sonuc vermyior :(

Armut ve dereotu tüketimini arttırın. Özellikle armut bağırsakları çok iyi çalıştırıyor.

Unutmadan! Bir de cennet hurması yiyin akşamları :)
bu dediklerini de deniycem...
armut yiyorum sürekli ama cennet hurmasını da deniyim...

merhaba,ben de son 1 yilir bu urumdan muzdaribim,denedigim yontemler bazen ise yariyor bazen de hic sonuc vermiyor.
neler yapabilirsin,bol bol su icmelisin,kahvalti yapmadan once 1 kasik zeytinyagi ic,kayisi,kara erik gibi kuru meyveler tuket.
benim kullandigim sivi bir ilac var,turkiyede varmidir bilmiyorum...bu gibi durumlarda mideyi yatistirmaya yariyor,eczaneye sor belki bulursun.ayni sekilde rezene cayida mide gazini alip yatistiriyor....bunun haricinde benimde ise yarayan onerilere ihtiyacim var...dedigim gibi bu yontemler her zaman sonuc vermyior :(

aynen benim de öyle bazen işe yarıyor bazen yaramıyor...
bende bi ilaç almıştım bekunis diye ama ilaca alıştırmak istemiyorum...
yinede çok zor durumda kaldığımda yani bir haftayı geçtiğinde ilacı mecburen içiyorum...

Kendim denemiş oldugumu paylaşıyim ; gece uyumadan önce ve sabah uyanır uyanmaz birer bardak sıcak su içmek sanki çay içer gibi.. ama sadece sıcak su..Geçmiş olsun bu arada

Back