Kabızlıkkk!!

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.210
1.517
133
34
Arkadaşlar ne zaman seyehata çıksam bağırsaklarım işlevini yitiriyor.Su içiyorum bol bol, canım çok istemesine rağmen unlu gıdalar tüketmiyorum,bol bol sebze yiyorum ama bana mısın demiyor..Tatil kaç günlükse o kadar çıkamıyorum.Üç gün il dışına çıktım.Şişkinlikten kıyafetlerim olmayacak nerdeyse.Bir kere de beş günlük tatile çıkmıştım.Beş gün boyunca büyük tuvaletimi yapamadığım için dönüşte zehirlenme vakasıyla acillik olmuştum.
Projeyle 15 günlüğüne yurtdışına çıkmıştım.15 gün insan büyük tyvalet yapamaz mı yaa..Günlerce karın sancısı çekmiştim.Ama bu tatillern sonunda eve geldiğim an lavaboda buluyorum kendimi..
Artık tatile çıkmak benim için keyiften öte eziyet olmaya başladı.
Doktora da gittim.psikolojik olduğunu söyledi.Beslenme önerisinde bulundu.Şurup verdi .Bir süre kullandım.Ama bağırsak sisteminde düzelme yok.Hep şurupla da gezemem ya tatillerde..Prova yap dedi.Belli saatlerde lavaboyla gidip yaptım dediklerni ama yok..Öyle bir duygu ki içimden çıkmak istiyorlar ama çıkışlar kapalı olduğu için mahsur kalmışlar..
Bı durum hayat kalitemi etkiliyor maleswf arkadaşlar.Var mı önerisi olan?

Benim anneannemde kabızlık problemi çok oluyor.
Ne yazikki oda zehirlendiği için açıklık olmuştu.
Ama sizinkisi normal kabızlıktan çok farklı sadece tatilde ve uzakta kabizik yaşıyorsunuz.
Bu vücudun verdiği bir tepki olabilir diye düşündüm.
Psikolojik gibi.

yaa çıldırıcam, ne yazık ki aynı durumu bende yaşıyorum ama benimki seyahate bağlı değil. 5gün oldu hala tık yok. troit hastasıyım ona bağlıyorum. Aktarda özel bi karışım yaptırdım. İçiyorum ama oda çözüm olmadı.

Aç karnına kayısıyı ılık suyla için. Kayısı 3 ya da 4 tane yeterli. Ben hep kabız olduğumda bunu uygularım. Eczanede de müshil ilaçlarını alabilirsiniz. Günde 1 defa yapsanız rahatlarsınız zaten.

Ben de tatile çıkınca ya da evden uzaklaşımca kabız oluyorum ama maksimum 2 3 gün sürüyor. Sizinki baya sıkıntıymış.

Evdeyken problem yok da tatilde sıkıntı oluyor.Üç günlük tatilde sinameki çayı içtim,bana mısın demedi.Ama o dediğinizi de deneyeceğim.

Ben de tatile çıkınca ya da evden uzaklaşımca kabız oluyorum ama maksimum 2 3 gün sürüyor. Sizinki baya sıkıntıymış.
On beş günlüğüne yurtdışına çıkmıştım.15 gün yapamadım...İyi dayanmışım.İyi hastanelik olmamışım ellerin memleketinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…