- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
saol canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah dikkat et sende kendine çok durma dizlerinin üzerinde
Tamam canım durmamaya çalışıyorum ama umarım atlatırız çok zor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah dikkat et sende kendine çok durma dizlerinin üzerinde
demir hapi aldigin icin daha sik yasiyorsundurBende demir hapı alıyorum canım ya bol bol su içiyorum ama pek fayda etmiyor sanki
demir hapi aldigin icin daha sik yasiyorsundur
bide cig su iyi derlerde oda ishal yapiyo ama canim yaadüzeldi gibi Birtanem suan iyiyim umarım tekrarlamazz yüksek ihtimal ondan :)
çüğ su ne canım valla ben ishal olmaya hazırım :)bide cig su iyi derlerde oda ishal yapiyo ama canim yaa
MUSLUK SUYU CANİMçüğ su ne canım valla ben ishal olmaya hazırım :)
onu düşünemedim ama ne yazıkki izmir deyim ve o musluk suları o kadar berbat ki içemiyoruz hep damacana ..MUSLUK SUYU CANİM
EVET İYİ COZUM AMA İCİLMEMESİ DAHA İYİ COK BERBAT OLYOonu düşünemedim ama ne yazıkki izmir deyim ve o musluk suları o kadar berbat ki içemiyoruz hep damacana ..
Valla canım o kadar zorlanıyorum ki her yolu denemeye çalışıyorum napalım Allah hepimizin yardımcısı olsunEVET İYİ COZUM AMA İCİLMEMESİ DAHA İYİ COK BERBAT OLYO
Allah aşkına ismi ne doktoruma sormak istiyorumcnm demir hapı içiyorsan o yapar ben dr söyledim aynı sorun bende de vardı şurup verdi ampul şeklinde hem demir ilacı hem bağırsak yumuşatmaya yardımcıymış çok şükür kabızlık sorunum çözüldü.. sende bi görüş dr belki öyle bişey verir sana da..
bide cig su iyi derlerde oda ishal yapiyo ama canim yaa[/
yok kuzum ya dahada beter eder
kızlar musluk suyunu içmeyin içinde ağır metaller olabilir buda bebeğe çok zararlı..
bamya kabızlıkta çok ekili tavsye ederim ben doğum sonrası hemoroid problemimolduğu için sıkıntı yaşamıştım.bamya kabızlık için birebir kesinlikle..offf bu kabızlıktan neler çektiğimi bir ben bilirim... 1 hafta önce tuvalette saatler geçirdikten sonra kendime lavman yapmak zorunda kaldım ve 2 gün sonra tekrarladı.. bir de demir hapını 2 tablete çıkardı doktor bebeğim geriden geldiği için, bağırsaklarım tamamen durmuş durumda.. 3-4 gündür duphalac kullanmaya başladım o da çok gaz yapıyor ama umurumda değil feriştahı gelse suratına pırtlarım yeterki o günleri tekrar yaşamayayım..
Ferplex cnm bi kutuda on ampul var sor bakalım belki sanada verir cnm çok şükür rahatım ben..Allah aşkına ismi ne doktoruma sormak istiyorum
icmiyoruz canim ya oylesine istekızlar musluk suyunu içmeyin içinde ağır metaller olabilir buda bebeğe çok zararlı..
Bende doktoruma sorucam canım kuru kayısı yi deniyim bir daha var randevum a çünkü
Sor canım hatta çpk kotu olursan ara gerekirse zaten devamlı kullanmıyorum