Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanamalı bir hamilelik geciriyorum buna rağmen bir de kabizlik olunca iyice beter oluyor..kkayısı bende gaza sebep oldu.ben sütü ısıtıp şekerli içiyorum. Çok iyi geligeliyor.hem bebis yararlı hem.khem.kabizligi onluyo.wSabahları da aç karnina ılık su içiyorum
Sürekli kuru kayısı yemekte tembellik yapıyor erik incir olarak değiştirebilirsiniz 1-2 gün yiyip sürekli değiştirin ben bunların faydasını göremedim maalesef her şekilde yaptım kaynatıp denedim kuru yiyip bol ılık su içtim nafile birazda bünye ile alakalı benim için tek çare yemek sonrası yürüyüş onu da 1saatten az yapmamam lazım yürüştrn sonra hemen eve gelip tuvalete çıkabiliyorum neyse ki birde kan ilacını tablet değil şurup yada solüsyon olarak isteyin doktorunuzdan ben tabletle başladım ölüyodum resmen 2günde
canim bende karisik bitki cayi aliyorum sallama olandan 2 gunde bir iciyorum ve kuru erik kuru kayisi incir (degisio hergun) yiyorum ve ustune 1 bardak su iciorum cok faydasini goruyorum. insallah gecer cunku cok rahatsiz edici
Inşallah canım suan bagirsaklarim bağırıyor bir de usutmusum bagirdikca kız vuruyor sanırım rahatsız oluyor :)
dikkat et tatlim aman aman ayaklarini belini koru. kabizligi da bu oneriler ile atlatirsin insallah.
evet o konu da haklisin salgin cok bende korkuorum. gecmis olsun canim benim ya cabuk atlatirsin insallahInşallah canım ya ortalikta grip salgını kol geziyor kimi görşek hapsiriyor burnu akıyor havalar mahfediyor insanı.
yatak desek yatıyorum suan baş agrisida cabası
evet o konu da haklisin salgin cok bende korkuorum. gecmis olsun canim benim ya cabuk atlatirsin insallah
Doktoruna söyle demir hapını değiştirsin bence. Gyno tardyferon (kırmızı hap) kullanıyorum ben çok çok iyi.
Eki Görüntüle 1484539
Bende arada yaşıyorum doktor bana toz magnezyum verdi zararsız diye cok ilerlerse kullaniyorum
kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim kabızlık için konuştum doktorla ama ilac vermedi bana. doğal şeyler kullan ilacı çok çok zor durumda veriyoruz dedi
valla ben çok fena durumdayım :) daha ne kadar kotu olması lazım anlamadım bakalım gıttıgı yere kadar dayanıcamhımm bak bu kötü oldu şimdi kesin bizim doktor da aynı tepkiyi verecek ben de doğal şeylerle bu durumu cozucem
valla ben çok fena durumdayım :) daha ne kadar kotu olması lazım anlamadım bakalım gıttıgı yere kadar dayanıcam
saol canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah dikkat et sende kendine çok durma dizlerinin üzerindeÇok ta zorlama kuzum sakin çıktığı kadar artık allah korusun ben korkuyorum comeliyorum bekle bekle bacağı ağrıyor kalkıyorum alaturka tuvalet ve acayip zor oluyor bir çözüm bulmam lazım gobis te büyüyor.
Allah yardimcimiz olsun kuzum