- Konu Sahibi ceylin1907
Arkadaşlar henüz 8 haftalık hamileyim,kabızlıklıkla karşı karşıyayım çok rahatsız oluyorum.riskli bir gebeliğim olduğu için ıkınmaktan da korkuyorum yavrua bişi olacak diye...tecrübelerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar henüz 8 haftalık hamileyim,kabızlıklıkla karşı karşıyayım çok rahatsız oluyorum.riskli bir gebeliğim olduğu için ıkınmaktan da korkuyorum yavrua bişi olacak diye...tecrübelerinizi bekliyorum.
Merhaba CeylinKaratay'ı uzaktan takip ediyordum, oradan tanıyorum seni.
Eğer kronik kabızlık çekiyorsan, doktoruna danışmakta fayda var çünkü gebeliğin çok başındasın. İlerleyen aşamalarda daha büyük bir sorun olmasın. Bende yeni yeni başladı kabızlık.
Belki kuru kayısı, ılık su, en önemlisi bol su, posalı yiyecekler işini çözer ama okuduğum kadarıyla kabızlık gebelikte zaten yaşanan bir problemmiş.
kronik değil cnm hatta ilk günler sık sık çıkıyodum,2-3 gündür böyleyim.
araştırdım biraz normalmiş,progesteron hormonu rahmin büyümesi vs.sebebp oluyomuş.
benim hareket çok az riskim var diye,suyu da midemi bulandırdığından çok içemiyorum sanırım ondan.
karataydayken nadir yaşadım,çareleri de biliyorum z.yağı içmek,sabah aç karnına su içmek vs ama şuan midem izin vermiyor ona..
acaba rennie başladım ben yanma için, o yapmış olabilir mi?
Rennie'nin prospektüsüne baktın mı, yazıyor mu onunla ilgili birşey?
yanetkisinde yazmıyor cnm.
ılık su + kayısı
bazen kuru incirde olabilir
bunlarla atlatıyorum ben canım
ilaçtan uzak durmanı tavsiye ederim![]()