• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabızlık

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
dogundan one
ce hıc bır sorun yokken sımdı kabızlıktan kurtulamıorum ben sızler nasıl kurtuldnuz heo boyle mı devam edeck bu absur mu acaba

canım bu kabızlık sorununu ben çok iyi anlarım..nasıl canım yanardı ki hala bazen öle oluyo..
makatta kanamalar oluyo tuvalete çıkmak çok zor oluyodu ağlıyodum resmen..
doktorum bi şurup verdi dubhalac diye..akşamları 1 ölçek içiyorum rahatladım cnm sana da tavsiye edebilirim aslında tabi doktoruna danış ama hiçbi yan etkisi yok sadece rahatlatıcı..
ben 30haftalığım ve kullanıyorum geçmiş olsun cnm..
bu arada sabahları aç karnına 1 bardak su içmek faydalı oluyomuş..kayısı tüket

sagol cnm ya bır kez kanma oldu ve ne yapacağımı şaşırmıstım .... ya bıde karnım sancılanıyor ishal gibi ama işte olmayınc azor oluor yani:((( sende sezeryanla mı oldun ..

kızlar uzun zamndır yazıcam kaldı başlığı açtığımda bayağı zor durumdaydım cidden ama 1aydır oldukça rahatım hatta eskısı rhatlıgıma döndüm sızınde böyle sorununuz varsa boşa çekmeyın :)) arkadaş tavsıyesıyle kabızlık için dublahac aldım 2-3 gün kullandım sadece sabahları sonra doktora gıttım oda dublahacı verdi ama eczaneye gıdınce osmolac dıe baska surup verdi muadılını yani ellerınde yoktu galıba ...doktor ılacı verırken uyardı pek tavsıye etmıyoruz ama 2-3 gün kullan gunde 3 kez dedi ama ben doğrusu 5 gün kullandım günde 2 kere ve artık o zamnki işkenceden kurtuldum inşallah bır dahada olmaz neydi ya..

Back