D Duyyg Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2024 1 0 1 30 5 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Duyyg #1 Merhaba Tüp bebekle hamile kaldım 2 haftalik hamileyim ve kabız oldum. Tuvalette ıkınarak yapmak zorunda kaldim. Tutunmasina zarar verir mi korkuyorum
Merhaba Tüp bebekle hamile kaldım 2 haftalik hamileyim ve kabız oldum. Tuvalette ıkınarak yapmak zorunda kaldim. Tutunmasina zarar verir mi korkuyorum
DAP13 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 778 387 23 5 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Duyyg #2 Duyyg .!.: Merhaba Tüp bebekle hamile kaldım 2 haftalik hamileyim ve kabız oldum. Tuvalette ıkınarak yapmak zorunda kaldim. Tutunmasina zarar verir mi korkuyorum Genişletmek için tıkla... Doktorunuza söylerseniz size gerekli ilaçları vs verir. Hamilelikte kabızlık istemiyorlar hiç. Kuru kayısı yiyin sabahları yediğiniz peynirin domatesin üstüne bir miktar zeytinyağı dökün o şekilde yiyin ve bol bol su için çok su içmeniz lazım.
Duyyg .!.: Merhaba Tüp bebekle hamile kaldım 2 haftalik hamileyim ve kabız oldum. Tuvalette ıkınarak yapmak zorunda kaldim. Tutunmasina zarar verir mi korkuyorum Genişletmek için tıkla... Doktorunuza söylerseniz size gerekli ilaçları vs verir. Hamilelikte kabızlık istemiyorlar hiç. Kuru kayısı yiyin sabahları yediğiniz peynirin domatesin üstüne bir miktar zeytinyağı dökün o şekilde yiyin ve bol bol su için çok su içmeniz lazım.