• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kabızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeyno1603

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
1
0
1
26
Kizlaaaarrr help meee! 5 Aylık bebeğim var ve 3 gündür kabız sütüm artık çok doyurmuyor diye arkadaş tavsiyesi ile pirinç unundan mama yaptım ayran kıvamında ve verdim 1 2 gün sonra verilmemesi gerektiğini öğrendim ama iş işten geçmişti. Çok ıkınıyor uykusundan ağlayarak uyanıyor birde diş çıkarmaya başladı daha da kötü oldu ne yapmam lazım

Kizlaaaarrr help meee! 5 Aylık bebeğim var ve 3 gündür kabız sütüm artık çok doyurmuyor diye arkadaş tavsiyesi ile pirinç unundan mama yaptım ayran kıvamında ve verdim 1 2 gün sonra verilmemesi gerektiğini öğrendim ama iş işten geçmişti. Çok ıkınıyor uykusundan ağlayarak uyanıyor birde diş çıkarmaya başladı daha da kötü oldu ne
Doktoruna sorun hemen daha da fazla bekletmeyin bence fitil ilaç lagma bisey yapicaktir mutlaka

Tabiki acile götürün orda lavman veriler yapar rahatlar venpirinc unu verme ben verdim bebeğimin bağırsaklarını tembel yaptı hala.kabizlik cekiyo

Back