• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızlık sorunum var fitil kullanabilir miyim zor durumdayım :(

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
8.576
9.942
198
Kizlar 2 aylik hamileyim. Normalde kabizlik problemi hic yoktu bende ama hamilelikle birlikte basladi. Yine 4-5 gunde bi cikiyordum ama bu seferki fena oldu.

Evimden de uzagim bayram nedeniyle ama karnim patlayacak sanki. Tuvalete gidiyorum ikiniyorum mecburen ama olmuyor. Tuvaletim var cok ama yok bi turlu yapamiyorum. Kuzenim gliserin fitil kullandim dedi acaba kullansam mi?

Doktorum da ulasamam bayram nedeniyle ama bir gun daha dayanacak halim yok bi fikir verin nolur :(

Kizlar 2 aylik hamileyim. Normalde kabizlik problemi hic yoktu bende ama hamilelikle birlikte basladi. Yine 4-5 gunde bi cikiyordum ama bu seferki fena oldu.

Evimden de uzagim bayram nedeniyle ama karnim patlayacak sanki. Tuvalete gidiyorum ikiniyorum mecburen ama olmuyor. Tuvaletim var cok ama yok bi turlu yapamiyorum. Kuzenim gliserin fitil kullandim dedi acaba kullansam mi?

Doktorum da ulasamam bayram nedeniyle ama bir gun daha dayanacak halim yok bi fikir verin nolur :(
Cnm hamilelik te normal bnde cok kötü olmuştum ama bişy kullanmadım zamanla gecmşti

Insallah gecer ama cok zor durumdayim sanirim fitili kullanicam endiseliyim de ama :/

mrb arkadaşım geçmiş olsun . hepimizin karşılaştığı sorunlardan birisi budur heralde : )
ben doktorma danştığımda sabahları bir kayısı kurusu yada incir kurusu yememi önermişti. bilindik bi yöntem .işe yaramıştı deneyebilrsin.

slm
ne yaptın sorununu çözebildinmi?
bende aynı durumdan muzdaribim. 3 gündür sabah uyandığımda aç olarak 1 bardak yada daha fazla oda sıcaklığında su içip üzerine taze erik ve ya nektarin yiyorum. kahvaltıyıda 1-2 saat sonra yapıyorum. iki gün sabah uyguladım akşam çıkabildim. ama bugün daha çabuk etki etti. bi dene istersen...

slm
bende aynı durumdan muzdaribim. 3 gündür sabah uyandığımda aç olarak 1 bardak yada daha fazla oda sıcaklığında su içip üzerine taze erik ve ya nektarin yiyorum. kahvaltıyıda 1-2 saat sonra yapıyorum. iki gün sabah uyguladım akşam çıkabildim. ama bugün daha çabuk etki etti. bi dene istersen...[/QUO
slm
bende aynı durumdan muzdaribim. 3 gündür sabah uyandığımda aç olarak 1 bardak yada daha fazla oda sıcaklığında su içip üzerine taze erik ve ya nektarin yiyorum. kahvaltıyıda 1-2 saat sonra yapıyorum. iki gün sabah uyguladım akşam çıkabildim. ama bugün daha çabuk etki etti. bi dene istersen...

Selamlar tesekkur ederim oncelikle biraz da gec oldu simdi gordum..
Sorunum devam ediyo ama daha iyiyim sadece eskisi gibi sık tuvalete cikmasam da eninde sonunda cikiyorum. Gazım her koşulda oluyor ama karnim hep şiş. Napalim dogal yontemler falan dayancaz artik. Doktoruma sordum fitil kullanabilirmisim zorda kaldigimda. Daha da uc aydayim ilerde kim bilir daha da zor olcak mi acaba :/

günde bir tane activia kayısılı yoğurt ve bir tane yeşil elma sayesinde o sorunları atlattım :)

Back
X