Kabızlık sorunu çeken zayıf metabolizmalılar buraya..!! :)

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
3
Kızlar boyum 169 kilom 64 dü bir kaç ay önccesine kadar ne yesem ne içsem su bile içsem karnım şişerdi yapmadığım diyet kalmadığı anlayacağınız küçüklükten beri kabızlık sorunuda yasıyordum.. taa kii bu ilacı bulana kadar.. " MAGNESİE CALCİNE SABA (TOZ ) " bu ilacı şiddetle öneriyorum çünkü kabızlık sorununu tamamen ortadan kaldırıyor hatta ayıptır söylemesi bende hemoroid de vardı kabızlık sorunu gidince hemoroid sorunuda çözülmüş oldu.. :) araştırın kullanın biraz bir çay kaşığı bile alsanız hemen tuvalete çıkartıyor ama bu kaşık iki gün gidiyor yani eğer çalısıyorsanız cuma dan yapıp cumartesi evde olun :) şuan ki kilom 56 diyet yapmadan kısa bi sürede zayıfladım ...

Ömrüm boyunca bağırsak problemi yaşadım, haftalarca wc'ye gitmediğim, hastanelerde süründüğüm oldu. Bu ilaç gerçekten de bir mucize. Bağırsak problemleri olanlara ben de tavsiye ederim.

Ne yazık ki ben yıllardır bunu kullandığım için artık tiksindim!!! kağıt çiğnermişim gibi geliyor, asla içemiyorum( bunun gibi etkilisini de görmedim, bir de bitkisel bir hap var onu içiyorum, ama hiç de fayda etmiyor şimdilerde, bir de kimyon baharatı da gazı alır, bağırsakları rahatlatır demişlerdi ama ı ıh... en iyisi bu ilaç! ben de tavsiye ediyorum, mavi beyaz bir kutusu var, ister suya karıştırıp için, ister kaşıkla ağzınıza attıktan sonra bir bardak su için.. ama ben artık içemiyorum(

evet canım tadı kireç gibi ama katlanıyoruz napalım mecbuuuuurrr ne çekktiikkk bu kilolardan be çektikk :))

bu ilacı biliyorum ama bu tip ilaçlar alışkanlık yapmıyor mu ? sonra ömür boyu bu ilacı mı içcez ?

Bağırsak sulandırıcı bitkisel ağırlıklı bir ilaçmış bu. doktorun dediğine göre bağışıklık yapmıyor, zaten düzenli olarak her gün içilmiyor. sadece bağırsaklarda problem yaşadığınız zamanlarda...

benim de sorunum aynı şekilde su içsem de karnım şişiyor hep bi şişkinlik çok sıkıldım artık. doktora bi danışıp ben de bi deneyeyim.

Magnesie calcine sabayi 1 buçuk aydır kullanıyorum ama maalesef bagirsaklarim çok tembellesti. 1 çay kaşığı yeterli geliyordu ama şimdi 1 buçuk kullanmadan tuvalete çıkamıyorum. Gecici bir donemse kullanın ama değilse tavsiye etmiyorum.

Bende hiçbir şeyin fayda etmediği dönemde bu ilacı kullandım. İşe yaradı. Ama uzun süre değil.
Tuvalete çıktıktan sonra bıraktım. Bir dönem sonra yeniden aynı problem olunca aldım ama hiçbir etkisi olmadı.
Doktor kontrolü olmadan çok kullanmamanızı tavsiye ederim.

merhaba. yıllarca sindirim sorunları yaşadım.bir süre sonra sinameki bile fayda etmez oldu. üstelik bu tip ilaçlar bağırsaklarımızdaki probiyotikleri de atıyor vücuttan probiyotiklerimi kaybedince alerjilerik bünyem coştu tabi.sonra bir aydınlanma yaşadım :) düzenli probiyotik kullandım ve liften zengin beslendim. bunlar haricindeki yöntemlerin hepsi gelip geçici derim başka da birşey demem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…