Çocuk Hastalıkları kabızlık sorunu! acil yardım lütfen !!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gulchink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
135
2
26
İstanbul
kızlar merhaba
bebeğim 8 aylık. 10 gündür kabızlık sorunu çekiyor bebeğim. acil düzelmesi için ne yapabilirim..
bebeğimin sabah kahvaltısına tereyağ veya zeytinyağı koyuyorum. öğleden sonra sebze çorbasını veriyorum ona da yağ ekliyorum. mamadan kaynaklı kabız olabilir diyorlar ancak gece muhallebisinden sonra 5 ölçek mama veriyorum. daha fazla mama da yemiyor.
deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

geçmiş olsun canım bencede mamadan kaynaklı olabilir gece mamasına ara ver bence katı olduğundan daha da arttırmasın .bizimde o aylarda çok çektik ilaç veriyordu doktor ilaç içiriyorum düzeliyordu sonra tekrar başlıyordu.sana tavsiyem armut her gün bebeğine 1 tam armut yedir cam rende de rendeler verirsin biz bu sayede kabızlıktan kurtulduk çok şükür şimdi hiç olmuyor mama içmesine rağmen

prebiyotik yoğurt yedirirseniz faydası olacaktır, bir deneyin lütfen.

ah ahh her gün 1 armut yediriyorum. buna rağmen sorunumuz vardı. en son gliserinli fitille hallettik gibi sorunumuzu. sebze çorbalarına devam ediyoruz. gece pirinç ununu kestik, sadece mama yediriyorum şu an.
teşekkürler kızlar

mamasının içine zeytinyağı da koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…