kabızlık problemi acil yardım

essam_027

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
164
61
298
merhaba arkadaşlar bebegim bugün 48 günlük sütüm yetersiz olduğu için 3 saatte bir 90 cc mama yapıp veriyorum artı 3 saatte bir 30 bazen 20 cc anne sütünü sagıp veriyorum ama uzun süredir bebegim 3 günde bir kakasını yapıyor doktor aptamil önerdi ama onuda verince hemen geri çıkarıyor bu sorunu aşamıyoruz ne yapacağımı şaşırdım neden böyle oluyor anlamıyorum birde kakası cıvık etrafdakiler kabız olsa katı çıkarır diyorlar ama siz birde kakasını yaparken görün öyle bir ıkınıyorki anlatamam bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim.

canim siviysa kabiz degildirki bende aptamil veremedim cocgu o benimkinde kabizlik yapti bir kac gune bir ikina ikina cani cikiyordu .Sma gold mamsi ile buyudu sornada golden goat veridm 6 aya akdar keci sutu mamasi.ama sunu soyliyim boyle yapamam duurmlarinda benim dr bitkisle bi ialc verdi biogalia diye cok kucuk sisei var icinde bakteri varmis yarali zaten dolaptan ciakrtamiyosun ozle saklaniyor sabah aksam 5 damla agzina verdim yada mamaya kattim bagirsaklarini cok rahatlati.bitkisle oldugu icinde bi zarari yok dusun 40 i cikana kadar hicbi ilac icirtmeid ben oyle cektim 40 indan sonra bu ilaic verdi su an bile hala dolapta vardir.hep bulunur .ama devamli vermemk lazim gerci sonradan duzeliyor .bu muddet sendede bulunsun bence .

aç karnına armut tüketin bebek de sütten alır kolay dışarı çıkar ...ya da 1çay kaşığı zeytinyağı içirin ama fazla olmasın bu sefer de isal olabilir

Canım mama olarak milupanın conformil ini kullan hem gaz hem de kabızlık problemine iyi gelecek bir de kusma probleminiz devam ederse yapacağın tek şey aptamil Ar veya Humana AR mama alıp kullanman bi kaç kullandıktan sonra bir daha kusmaz sakın ilaç falan kullanma bu durmda
bir de baktın ki 3gün falan kaka yapamıyor eczanede gliserin fitil al rahatlar yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…