Kabızlık konusunda iyi mi yaptım bilmiyorum

mirinkirinederim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
120
2
2gündür. kabızlık sorunu çekiyordum. dün öğle vakti yediğim orta boy hamburger menüyle de bu fena hale geldi. dün akşam dayanamayıp evde olan osmolak ilaçtan içtim. yarın da denize gitmek istiyorum.bu halde çok canımı sıkacak.ramazanda hiç gidemedi mmalum haftada 3-4 kere de polen kullanıyorum sndirimim rahatlasın diye -doğal- ondan içtim bol suyla. sabah tuvalete çıktığımda yine hiçbir şey yapamadım. hem de hiç. o kadar canım sıkıldı ki. bir kere kabızlıktan dolayı sancıyla hastaneye gittiğimde lağman yazmışlardı reçeteye. evde vardı.ben de onu yaptım. bünymi ne hale getrdim bilmiyorum bir şey olur mu ki?

Merhaba cnm. Bence hic ertelemeden doktora git, guzelce tedavi olun, sorunu kokten coz. Ben de kac sene erteledim tedaviyi, sonra gittigimde doktora cok gecti artik, simdi caylara bagimli olarak yasiyorum. Sonradan benim gibi pisman olmamak icin mutlaka doktora gitmeni oneririm cnm. Saglikli gunler dilerim

benimde bu sorunum wardı.5 6gün yapamamıştım tak etti doktora gittim bikaç hap werdi kullandım we geçti. şimdi sadece o da bazen adetin ilk günlerinde oluyor. meywe we lifli gıdalar yemelisiniz.doktoru da aksatmayın derim

osmolak verip duruyor yaptığı bişey yok ki:)
ben de bir gün fazla ymeek yemeyip bol meyve tüketiyorum. 3-4 gün akşmaüstü 5 km tempolu koşuyoruum. yararı oldu baya. ama yok işte anında çözüm bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…