kabızlık için doktor tavsiyesi istiyorum

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
296
2 yaşında oğum var bebekliğindede zaman zamn kabız olurdu ama şimdi nerdeyse 10 gündür rahatsız yavrum bir acile bir cerraha götürdüm hep aynı lavman ve ve laksatif şuruplar aslında kakasıda yumuşadı ama yinede yapmıyor sancıdan kıvransada terden su olsada yapmıyor korkudanmı çatlaklarındanmı bilemiyorum beslenmeside diyet yaptırıyorum abur cubur ve katı gıda vermiyoruz mümkünse ekmek bile vermiyorum eşimlede napcaz şaştık
mümkünse ümraniyede yahut üsküdar kadıköy anadolu yakasında tavsiye doktor varsa bir zahmet yazınız selamlar.

merhaba bizim doktorumuz medipol hastanesinde ilke özahi ipek hanım. 10 aylık bebeğim var. doğduğundan beri kabızlık problemimiz var bizim de. aptamil conformil bile işe yaramamıştı. doktorumuz 4. aydan itibaren 4-5 kuru kayısıyı haşlayıp rondodan çekerek sabah kahvaltısına eklememi söyledi. düzenli olarak her gün veriyorum.basit bir yöntem ama işe yarıyor. bir de her gün küçük bir kase yoğurt ver. bağırsakları çalıştırıyor.zeytinyağını da biliyorsundur zaten...
senin durum biraz daha ciddi sanırım. bizim 10 günü hiç bulmamıştı. ama dene bakalım belki faydasını görürsün. işe yararsa haber ver lütfen...
geçmiş olsun...

Merhaba benim kızımda 4 yasında veondada sık sık kabizlik problemi yaşıyorduk ancak biz bu sorunu zeytinyağı ile çözdük hangi ilacı kullanırsak kullanalım sürekli tekrar ediyordu ancak zeytinyağını her sabah ac karnına veriyoruz yani kabizlik olsada olmasada veriyoruz su anda büyük bir oranda düzene girdi

Merhaba benim kızımda 4 yasında veondada sık sık kabizlik problemi yaşıyorduk ancak biz bu sorunu zeytinyağı ile çözdük hangi ilacı kullanırsak kullanalım sürekli tekrar ediyordu ancak zeytinyağını her sabah ac karnına veriyoruz yani kabizlik olsada olmasada veriyoruz su anda büyük bir oranda düzene girdi
arkadaşlar ilginize teşekkürler biz 20 günüde bulduk ama vakıa aynı ilaçsız çıkamıyor oğlum ama kakası yumuşasada korkuyor kendini sıkıyor ishal olsada sora hemen toparlıyor korkusunu aşmak zor her gün yaptırmaya çalışıyorum ama daha ilaçsız hiç çıkmadı duanızı beklerim allah bu sorunu yaşayan herkese yardm etsin

Mrb benim kızımda da bir dönem kabızlık problemi vardı çok şükür atlattık çok zor biliyorum çocuk korkusundan kakasını yapmak istemiyor ve erteledikçe dahada çok kabız oluyordur.Allah yardımcınız olsun. bizde kayısı kompostosu zeytinyağı çok işe yaradı ve en önemlisi çiğ susam her yemeğine bir tutam at nasılsa bir zararı yok. Bize en iyi çiğ susam geldi.Umarım sizede yardımcı olur.

benım oglumda cok kabız olurdu..... af edersınız kuru tahta gıbı cıkarırdı kanardı.... ter kan ıcınde kalır aglar feryat fıgan ederdı...... sonucta netten kısa bır arastırmaya gırdım bu cocuk sureklı kabız acaba nden derken aslında sebebını buldum... denedım gectı meger cocugumu sut kabız yapıyormus sutu bıraktık duzeldı sende ne yedırdıgıne dıkkat et sut alıyormu bılmıyorum ama sutun kımı cocuklara kabız yaptıgını nette okuyunca anladımkı sutmus denedım gectı ARTIK BUYUDU SIMDI SORUN YOK SUT ICSEDE SORUN OLMUYOR AMA SEN O GUN YEDIKLERINE BIR BAK BAKALIM SOFIM.... BENKI DUZELIR ACIL SIFALAR

Back