• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kabızlık hakkında yardım!!!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi taze_anne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
T

taze_anne

Ziyaretçi
merhabalar nisan anneleri...kızım naz, 8aylık sürekli kabız ne yaptıysam geçiremiyorum .yavrum ağlayarak kaka yapıyor.bağırsak düzenini sağlamak için ne yapabilirim?birde gündüz beni hiç emmiyor.acaba formül mamamı vermeliyim ek olarak?vermeliysem günde kaç ml.yardım edin lütfen....:1no2::1no2:

Canım merhaba.Hiç doktora götürmedinmi.Benim kız 09,04,08 tarihinde doğdu.Bizde ek gıdaya geçiçte çok zorlandık.Devamlı kabızdı.Doktora gittiik.Duphalac şurup verdi.Uygun dozunda kullandım.Şimdi geçti.Diş sorunu dışda bir problem yok.Ek gıda veriyorsan yemeklerine zeytin yağı koy.Ocaktan indirdikten sonra 2-3 yemek kaşığı.Kaysı şimdi bulunmaz ama kuru kaysıyı küp küp kes.Haşla yumuşasın.Blendırda püre yap yedir.Aç olduğu zamana ayarla çok yer.Bunları dene olmazsa bir doktora götür.Makatında çatlak varsada yapmaz.Çatlak acı verdiği için kakalarını tutarlarmış.Oda orada kalır katılaşırmış.Banada doktorumuz demişti.Geçmiş olsun.

Back