Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım hayırlısı aslında planlı olmadı sadece dikkat etmeyi boşverdik biranda bide bu belirtiler 10 gündür var ben normalde adet günü ya da bir gün öncesi sancılanır hemen adet olurum ama bu kabızlık la özellikle göğüs hassasiyeti bitirdi beniOlabilirsiniz de olmayabilirsiniz de. Çok az kalmış adet gününüze de zaten. Isterseniz adete birkaç gün kala evde test yaparak ya da kan testi ile öğrenebilirsiniz. Belirtileriniz hamilelik belirtileri ancak hamilelik olmadığı takdirde de yaşanabilen şeyler. Adete yakın da böyle belirtiler yaşanabilir. Gebelik beklediğiniz için de bu belirtileri yaşayabilirsiniz. Ya da gerçekten de gebelik olabilir. Hayırlısıyla da olur inşallah.
Saatte 3 4 kez idrara çıkardım gece gündüz.Adrtime 1 hafta vardı ben anlamadım tabi enfeksiyon sandım ama gebeymişim tabi düşük yaptım.sonrakş gebeliğim de hiç idrar yoktu her gebelik farklı cidden demiştimYok mu bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen kızlar
Beta hcg kana karıştığı an göğse dokunamayacak kadar ağrı başlar ve. Beraber kasıkta sanki minik minik iğne batar ve çekilir gibi olur net 2 kez deneyimledimYok mu bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen kızlar
Aynen farklı gerçekten o kadar çıkmaza girdim ki yazmak istedim buraya çünkü beklemek çok zorSaatte 3 4 kez idrara çıkardım gece gündüz.Adrtime 1 hafta vardı ben anlamadım tabi enfeksiyon sandım ama gebeymişim tabi düşük yaptım.sonrakş gebeliğim de hiç idrar yoktu her gebelik farklı cidden demiştim
Ben bu göğüs hassasiyetini en son 3 yıl önce oğluma hamileyken yaşadım bide adetime 3 gün vardı öğrendim acaba test yapsam mıBeta hcg kana karıştığı an göğse dokunamayacak kadar ağrı başlar ve. Beraber kasıkta sanki minik minik iğne batar ve çekilir gibi olur net 2 kez deneyimledim
Yok canım bir sorun yok şükür 3 yaşımda bir oğlum var sadece o doğdu doğalı ilk defa bu ay korunmasız ilişki oldu ondan şüphedeyimBayağı uzun zamandır evlisiniz hiç gebelik omaıysa mutlaka rahim filmi sperm testi yapmalısınız
Bende tabamiyle öyle göğüslerim bir şiş ki ve dokununca ağrıyor. Ayrıca kaşık ağrısı adet olcakmis gibi . Ve testim pozitifBeta hcg kana karıştığı an göğse dokunamayacak kadar ağrı başlar ve. Beraber kasıkta sanki minik minik iğne batar ve çekilir gibi olur net 2 kez deneyimledim
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende yarın yapacam test eğer adet olmazsam ama şuan adet sancım yok hep sol tarafımda batma kramp giriyor bide yanma oluyor sol kasık ve göğüslerimdeBende tabamiyle öyle göğüslerim bir şiş ki ve dokununca ağrıyor. Ayrıca kaşık ağrısı adet olcakmis gibi . Ve testim pozitif
Bide bende bu belirtiler 12 gün önceden başladı oğluma hamile kaldığım ay öyle olmuştum sadece o yüzden acaba mı diyorumBende tabamiyle öyle göğüslerim bir şiş ki ve dokununca ağrıyor. Ayrıca kaşık ağrısı adet olcakmis gibi . Ve testim pozitif
AminnHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende yarın yapacam test eğer adet olmazsam ama şuan adet sancım yok hep sol tarafımda batma kramp giriyor bide yanma oluyor sol kasık ve göğüslerimde
Ayyy bisey diycem aynı belirtiniz var 10 gün var tahmini adete bende hamileyimdir aminnnnİlk kanım 145 sonra 668 şimdide 3632 çıktı kizlar
Ayyy bisey diycem aynı belirtiniz var 10 gün var tahmini adete bende hamileyimdir aminnnn
Aşkım 4 binden sonra kese görüyorlar kaç gün gecikti adetinBu beta ile kaç haftalık oluyor yani
Bide kaç gün arayla verdiniz maşallah baya yüksek gelmisBu beta ile kaç haftalık oluyor yani