• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabız yapmayan mama markası

Nurella1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
40
16
38
Arkadaşlar herkese merhabalar benim bebeğim 7 aylık ilk başlarda hipp kullandık lakin oda gaz sorunu yaptığı için sma kullanıyorduk taa ki 2 numarasına geçene kadar 2 numaraya geçtikten sonra kabızlık yaptı kabızlık yapmayan rahat sindirilen bir mama markası önerebilir misiniz? (2aylıktan beridir anne sütünü kesildiği için içemiyor)

Arkadaşlar herkese merhabalar benim bebeğim 7 aylık ilk başlarda hipp kullandık lakin oda gaz sorunu yaptığı için sma kullanıyorduk taa ki 2 numarasına geçene kadar 2 numaraya geçtikten sonra kabızlık yaptı kabızlık yapmayan rahat sindirilen bir mama markası önerebilir misiniz? (2aylıktan beridir anne sütünü kesildiği için içemiyor)
Bebelac Gold.. tum çevrem de kullandı. Herkes memnun. Arada bir mamasina zeytinyağı ekle bir çay kaşığı kadar.

Babygoat kesinlikle zeytinyağlı seçeneği de var ben yaklaşık 1 yaşına kadar kullandım gaz ve kabızlık yapmayan tek mama diyebilirim

Normal aptamil kabız yaptı aptamil prosyneo verip gün içinde birkaç kez de içine yarım çay kaşığı zeytinyağı (doktorumuzun önerisi ile) koyarak kabızlığı düzelttik

Back