Merhaba mama ile beslenen bebeğim ilk doğduğunda aptamil prosyneo kullandık güzeldi fakat sonra keçi olduğu için golden goat markasına geçtik. Bebeğim şuan 4. Ayına girdi 3-4 günde bir kakasını yapıyor ve bu mamaya geçtiğimizden beri gazı kokuyor, kabızlık yapmayan formül mama öneriniz var mıdır
Merhaba mama ile beslenen bebeğim ilk doğduğunda aptamil prosyneo kullandık güzeldi fakat sonra keçi olduğu için golden goat markasına geçtik. Bebeğim şuan 4. Ayına girdi 3-4 günde bir kakasını yapıyor ve bu mamaya geçtiğimizden beri gazı kokuyor, kabızlık yapmayan formül mama öneriniz var mıdır
Her bebek için farklıdır elbette ama bebeğim doğduğundan beri mama ile besliyor Aptamil gaz yaptı sma kabız yaptı bebeğimi sonra hipp organik keçi sütlü olanı kullandık rahat ettik çok sukur iki günde bir kaka yapan bebeğim başlayınca hergun yaptı ben bide her gün bir mamasina bir tutam organik zeytinyağı kullanıyorum oda iyi oluyor
Merhaba, oğlum 4 aya girdi yeni , doğduğunda sütüm yetmeyince biz hipp kullandık ama gaz ve kabızlık yaptı, sonra Aptamile geçtik bi süre iyiydi , sanırım bağırsakları alıştı yine kabızlık yapınca doktora götürdüm, bebelac Gold önerdi , şimdilik memnunum