Kabin memurlugu

Delileyla

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
516
735
34
Kuzenim(erkek), uzun zamandır issiz ve bir havayolunun kabin memurluguna basvurdu, kabul edildi, egitim surecine basladı. Egitim sureci uc ay ve 8000 tl ucretli, yol konaklama ulasım vs buna dahil degil. Egitimi basarıyla tamamlarsa 6 aylık sozlesmeyle ise baslayacakmıs, memnun kalınırsa soZlesme yinelenecekmis. Maas 400 euro. Simdi benim aklıma yatmayan durum su ki, kurumsal bir firma alımdan once ucretli bir egitim yapıyor, hem egitim adı altında insanlardan para almak, ustune 6 ay calıstırıp sutlamak, sonra bi sonraki gruba da aynı seyleri yapmak mı amac? Kabin memurlugu alımları hakkında bir bilgim yok malesef, genelde prosedur bu sekilde midir? Cocuk bi hevesle calısmak istiyor ama hem 8000 tlden olup hem 6 ay sonra isten atılma ihtimali beni korkuttu. Bi fikir verin kızlar

pegasus mu sunexpress mi? zamanında kabin memurluğu ypmış ve bütün firmaların iç yüzü hakkında bilgi sahibi olan biri olarak ona göre yorum yapacağım...

pegasus mu sunexpress mi? zamanında kabin memurluğu ypmış ve bütün firmaların iç yüzü hakkında bilgi sahibi olan biri olarak ona göre yorum yapacağım...

İKisi de degil, firma adı vermem dogru olur mu bilmiyorum ama anla iste o harfiyle baslayan o...air haha:) bu arada fikrin cok onemli bu isi bilen biri olarak, lutfen paylasır mısın?

400 Euro az değil mi yahu, benim arkadaşım hostes, ne kadar kazandığını bilmiyorum ama oldukça iyi kazandığını söylüyor. ayrıca hizmet içi eğitimin de paralı verildiğini hiç duymamıştım.

Şöyle bir bilgim var sadece, iki kardeş yine çok yüksek ücretli bir eğitimden geçerek pilotluğa hazırlandılar biri oldu ve hala devam ediyor diğeri sadece parayı verdiğiyle kaldı :/ Yani başarılı olursa sözleşme yenilenmesinde sorun çıkmaz. Eğitimi aldığı ve sertifikası olduğu için diğer yerlere de başvurma şansı baki kalır.

Arkadasınız hangi firmada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…