Yarın yurtdışına bir uçuşum var ama sadece yanıma kabin valizi alabiliyorum. Kabin valizine saç düzleştirici ve küpe, bileklik gibi takı koysam sorun olur mu ?
İnternette araştırdım genellikle delici, kesici ve sıvı maddelerde kısıtlama var, saç düzleştirici ve takılar ile ilgili bir şey bulamadım. Fakat emin olmak için size sormak istedim.
Yarın yurtdışına bir uçuşum var ama sadece yanıma kabin valizi alabiliyorum. Kabin valizine saç düzleştirici ve küpe, bileklik gibi takı koysam sorun olur mu ?
İnternette araştırdım genellikle delici, kesici ve sıvı maddelerde kısıtlama var, saç düzleştirici ve takılar ile ilgili bir şey bulamadım. Fakat emin olmak için size sormak istedim.
Hayır olmaz. 100 ml fazla sıvı şey almak yasak. Sıvı seylerın hepsini şeffaf mutfak posetlerıne koyacaksın ya d a makyaj çantası şeffaf , bazı yerlerde geçerken bılgısayar ıle bırlıkte onları da çıkarman gerekır, bakarlar.
Bende bilmiyorum suyu binmeden atarım demiştim ama unuttum atmayı uçağa binince telefonu koymak için çantayı açınca farkettim uçakta tatsızlık falan çıkar diye hemen kapatıp koydum çantayı yerine
O su ile Fransa’ya uçtum hemde
Ben kucuk bir ulkeden donuste sirt cantamda 500mle yakin sarapla gelmistim. Otelde odamiza ikram olarak koymuslardi icmeyince cantaya atmistim, orada unutmusum, eve donunce fark ettim. Hala nasil fark edilmedigini dusunuyorum :)) Ben kabin bagajinda hep taki ile ucarim, duzlestiricinin de sorun olacagini sanmiyorum. Nereye gideceginiz de onemli tabii -- ben en cok ABD ucuslarimda didik didik araniyorum.
Sorun olmaz ama siz hangi sirket ile ucuyorsaniz onlarin sitesinde valizinizde ne bulundurabilirsiniz diyede bakabilirsiniz,orda hersey yaziyor,tasiyabilecekleriniz veya tasiyamayacaklariniz hakkinda bilgi alabilirsiniz:))