• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kabartma tozu ile saç açma...

defneceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2
0
36
Manisa
arkadaşlar benim saçım siyah biraz akıtmak istiyordum çok koyu geliyordu gözüme sonra bu sitede 2 pkt kabartma tozu ve suyu karıştırıp saçlarına sürüp boyayı akıtanlar olduğunu okudum bende denedim 1 saat önce sürdüm saçıma yarım saat geçmiştiki aynadan bakayım dedim saçım resmen uçları beyaz olmuş yanmış saçım nasıl korktum anlatamam hemen yıkadım ama sertleşti baya tamam boyayı akıttığı doğru öyle abartılacak kadar değil ama çok kötü yapıyor saç sünüyor resmen aman arkadaşlar denemeyin saçlara zarar şimdi bakım yaptım bakalım toparlarım inşallah :45:

arkadaşlar benim saçım siyah biraz akıtmak istiyordum çok koyu geliyordu gözüme sonra bu sitede 2 pkt kabartma tozu ve suyu karıştırıp saçlarına sürüp boyayı akıtanlar olduğunu okudum bende denedim 1 saat önce sürdüm saçıma yarım saat geçmiştiki aynadan bakayım dedim saçım resmen uçları beyaz olmuş yanmış saçım nasıl korktum anlatamam hemen yıkadım ama sertleşti baya tamam boyayı akıttığı doğru öyle abartılacak kadar değil ama çok kötü yapıyor saç sünüyor resmen aman arkadaşlar denemeyin saçlara zarar şimdi bakım yaptım bakalım toparlarım inşallah :45:

saça karbonatta kabartma tozuda çokkk zarar veriyor üzüldüm şimdi inş. hemen toparlar saçlarınız bakım yağlarıyla düzeltirsiniz boya akıtma konusuna gelince beyaz sabun ama oda saçı yumak yapıyor ben zeytinyağlı el yapımı sabunla yıkıyorum boya sonrası 1 hafta o yıpratmıyor en azından ama yağır gibi oluyo sünüyo saçlar şöyle yumuşacık havalı elden kayıp giden saçlar her zaman sağlıklıdır ama maalesef saça sabun kullanımı bile bi garip yapıyo

arkadaşlar burada yazılan herşeye hemen inanıp denemeyin..güzel paylaşımlar oldugu gibi gereksiz ve yanlış paylaşımlarda oluyor.saçlarınız için üzüldüm ayrıca...

Back