• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabartma halıda temizlik nasıl olmalı?

BenArabesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
4.605
55
0
Diğer
merhaba arkadaslar..
benım oturma odam ve yatak odası yolluklarım kabartmalı halılardan..gorunusune aldanıp aldım royal halının ama temızlıgı benı çok yoruyorr :(( ozelıkle su kabartmanın tam girinti yerıne doluyor tozlar cıkartması çok zor oluyıor.. halı fırcasıyla yapıyorum ama dedıgım gibi benı çok uğrastırıyor..
evınde kabartmalı halısı olan varsa temızlıgı hakıkında bana püf noktalarını verebilirmisiniz acaba?? uzun sure temız kalmasını saglamam için ne yapmalıyım acaba??

merhaba arkadaslar..
benım oturma odam ve yatak odası yolluklarım kabartmalı halılardan..gorunusune aldanıp aldım royal halının ama temızlıgı benı çok yoruyorr :(( ozelıkle su kabartmanın tam girinti yerıne doluyor tozlar cıkartması çok zor oluyıor.. halı fırcasıyla yapıyorum ama dedıgım gibi benı çok uğrastırıyor..
evınde kabartmalı halısı olan varsa temızlıgı hakıkında bana püf noktalarını verebilirmisiniz acaba?? uzun sure temız kalmasını saglamam için ne yapmalıyım acaba??

canım evi hergün elektirkliyle çekerken elektirkli süpürgenin ayağını çıkarıp borusuyla o girintilerin başına oturup sürtersen temizleniyo.Ben öyle yapıyodum...

Bende de var , çok güzel ama bi o kadar zor bu halılar.
Hergün süpürge açıyorum arkamı döndüğüm anda yine toz kalmış oluyor hadi tozu geçtim siz siz olun aldığınız yerin önermediği halı yıkamacıya sakın emanet etmeyin kabartılar mahfoluyor , renk atıyor hemen.

canım evi hergün elektirkliyle çekerken elektirkli süpürgenin ayağını çıkarıp borusuyla o girintilerin başına oturup sürtersen temizleniyo.Ben öyle yapıyodum...
tşk ederim canım .. bende bundan sonra supurtukten sonra 2.ye aralarınıda tutucam demetir napalım guzellegine aldandık temzılıgıne katlanıcaz demekki..
Bende de var , çok güzel ama bi o kadar zor bu halılar.
Hergün süpürge açıyorum arkamı döndüğüm anda yine toz kalmış oluyor hadi tozu geçtim siz siz olun aldığınız yerin önermediği halı yıkamacıya sakın emanet etmeyin kabartılar mahfoluyor , renk atıyor hemen.

hadi yaa bende artık silmekten bıktıgım için halı yıkamacıya verecektım .. kendımde yıkayamam tek basımayım hemde apartmanda ımkansızz yanii yerım yok..
sizin halınızın renkleri neden attı acaba? markası neydi? silerken atmadıda ,halı yıkamacıya verdıgıınız zamn mı attı? bide cok yuksek sıcaklıktamı yıkıyolarkı rengi attıkı? bu cmtsi halılarım alın dıye tlf edecektım cunku ,sımdı kararsız kaldım acıkcası..

caprice - eko halı yazıyor etiketinde.
Halı silmekle uğraşamam o yüzden silmemiştim hiç.
Solmanın nedeni ne bilmiyorum belki kullanılan deterjan belki sıcaklık ama şu an halımda ilk aldığımdan eser yok.
Çocuklar duymasın dizisindeki halının aynısı benimki , foto ekleyemiyorum henüz..
Vericeksen de bin tembih et öyle ver.

himm ozaman tembih edicem oyle verıcem yada denemelık yatak odası en kucuk yollugu verıcem iyi sonuc alırsam diğerlerınıde verıcem baska yolu yok bunun..
bi arkadasım bu halı yıkamacıya vermıs memnun kalmısta oyuzden yanı..gerci onunkıler hep shagydi
zaten yanarım yanaram kabarmalı halılarımı zemını krem olan aldıgıma yanarım püff...
o diziyi seyretmıyorum ama sırf sızın halılarınızı gormek için bakıcam anlasılan ;)
verdıgınız bılgıler için tekrar tşk edrim

Back
X