• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kabaran ve şekil almayan saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nonbeauty

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
4
2
16
34
Kıvırcık Saçlarım 2 aydır gayet güzelken tekrar kabarmaya ve şekil almamaya başladı. Saçımın hem nemlenmesini hem de şekil almasını istiyorum ama hangi ürünleri kullanacağımı bilmiyorum. Normalde duştan sonra saçımı tarayıp Syoss un bukle kremini kullanırdım ama artık elektrikleniyor ve kabarıyor. Yani hiç bir şekilde bukleleri belirgin olmuyor. Bana iyi gelecek ürün vs. önerir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden:)

Kıvırcık Saçlarım 2 aydır gayet güzelken tekrar kabarmaya ve şekil almamaya başladı. Saçımın hem nemlenmesini hem de şekil almasını istiyorum ama hangi ürünleri kullanacağımı bilmiyorum. Normalde duştan sonra saçımı tarayıp Syoss un bukle kremini kullanırdım ama artık elektrikleniyor ve kabarıyor. Yani hiç bir şekilde bukleleri belirgin olmuyor. Bana iyi gelecek ürün vs. önerir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden:)
Yanlış bilmiyorsam keratin yüklemesi baya fönlü gibi yapıyor. Bir araştırmakta fayda var.

Back