• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kabaran saçlarım.. :(((

Stevia

👑
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
204
5
296
43
Ankara
Kızlar benim saçlar orta boy şekilsiz dalgalı hatta önlerde sonradan uzama küçük küçük uzantılar olan ( -ki bu saçlar banyodan sonra dik dik havaya kalkıyo ) ve ÇOOOOKK KABARAN sinir bozucu saçaklardır..
sizden istediğim yardımsa.. banyodan sonra kabarmasını önlemek için yatıştırıcı bi SPREY önerisi...

krem den ve jöle den nefret ederim vıcık vıcık elime değmesin..
kolay taransın , en önemliside saçlarımı kurutunca elektriklenme ve kabarma olmasın sakin yatışmış saçlar benim hayalim .....

yaz geliyo kızlar havuzda plajda yüzdükten sonra çıkınca oturup saçları tarıyoruz güneşte kendi kendilerine kuruyolar ama kabarmış ve hepsi havada oluyo benimkilerin.. şöle sudan çıkınca alıyım elime tarağımı önce iki fıs fıs sonra güzel bi tarama ve güneşte kurutmaya bırak :)) elektriklenmeden kabarmadan kurusun saçaklarım..

kızlar lütfen lütfen acil yardım edinde kavuşayım hayallerime..

canım ben body shop un muzlu sac kremını aldım
o akdar yatıstırıor kı
sana da ıyı gelır dıye dusunuyorum
benım saclarıma dun aksam yapmıstım
hem kolay taranıyor hemde baya yatısıyor

canım ben body shop un muzlu sac kremını aldım
o akdar yatıstırıor kı
sana da ıyı gelır dıye dusunuyorum
benım saclarıma dun aksam yapmıstım
hem kolay taranıyor hemde baya yatısıyor

canım benimm.. çokteşekkür ederim ama bunun sprey şeklinde olanı yokmudur acaba.... kullanımı daha rahat olur bence hem.. ama kesinlikle listeme ekliyorum , araştırmaya değer ;)

kabaran saçlarına çözüm bulan yok mu? hafif dalgalı kalın telli saçlarım var ve çok kabarıyor. elektrikleniyor sanırım, önerisi olan var mı?

Gliss'in açık mor spreyi. Kullanıyorum ve çok mutluyum canım. Anti-Frizz etkisi yazar üzerinde görürsün zaten. Kuru, asi ve zor şekillenen saçlara. 8-9 lira civarlarında :)

Back