Selam,
Benimde saçlarım ince telli bende aynı problemi yaşıyorum diyebilirim.
Beni kurtaran ürünler
1.Yves Rocher Nutrition serisinden Repairing Balm for Dry Ends, durulanmayan bakım kremi. Şu an 5. tüpü aldım ailecek hastasıyız. Fiyatıda makul 15TL civarında bunu mutlaka deneyin. Saçların uçlarını kontrol altına alınca gerisini yola sokmak çok kolay oluyor.
İkinci ürün eğer saçlarını saç kurutma makinesiyle kurutuyorsan, maşayla veya düzleştiriciyle şekillendiriyorsan: Kerastase Ciment Thermique çok başarılı bir ürün. Bu ürün ısıyla aktif hale geliyor o yüzden ısıyla şekillendirmedikçe işe yaramayacaktır. Ama saçlar resmen akıp gidiyor diyebilirim bütçen elveriyorsa mutlaka dene. Fiyatı 70TL civarı. Çok az kullanılıyor benimki 5 ayda bitiyor.
3. ürün Hayashi System Hinoki Shampoo For Fine and Thinning Hair. Bu şampuanı ilk kullandığımda tamam işte bu dedim. Piyasada ince telli saçlar için daha iyisi yok. Sadece Rossmannlerde ve internette satışına rastladım onun dışında nerde satılıyor bilmiyorum. İnce telli kabaran saçları resmen yola getiriyor. Fiyatı ben en son 24TLye rossmannden aldım.
4. ürün Watsonslarda satılan Watsons Treatment Wax- Beer (Biralı saç bakım cilası) Fiyatı 8TL. Performansı fiyatına göre kat kat iyi. İnternette çok bahsediliyor fiyatı bu kadar ucuz olunca biraz tırsmıştım açıkçası ilk kullanırken. Saçın mat ve donuk ise bu ürünü öneririm.
Herhalde saçıma piyasada denemediğim ürün kalmadı. Toni&Guy'ı bir salon markası olarak vasat buluyorum. Tabi tüketici olarak bu benim şahsi fikrim. İlla bir salon markası denemek istiyorsan Hayashi markasını dene derim şu ana kadar alıpta pişman olduğum ürünü yok.Kimse bu markayı bilmiyor yazık.