simla_t95 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 54 0 96 Malatya 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi simla_t95 #1 ben saçlarımı normal kurusunlar diye açık bırakıyorum ama öylede kabarıyorlar kabarmaması için ne yapabilirim bir de kuruyunca tepemden kısa olanlar çıkıyor çok kötü gözüküyor bir önerisi olan var mı o tepemde çıkanlar için falan da...
ben saçlarımı normal kurusunlar diye açık bırakıyorum ama öylede kabarıyorlar kabarmaması için ne yapabilirim bir de kuruyunca tepemden kısa olanlar çıkıyor çok kötü gözüküyor bir önerisi olan var mı o tepemde çıkanlar için falan da...
M medoskop Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 269 16 68 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi simla_t95 #2 köpük deneyebilirsin.. ben akat' ın köpüğünü kullanıyorum gayet memnunum.. saçta yağlanmada yapmadığı için çok rahat oluyor..
köpük deneyebilirsin.. ben akat' ın köpüğünü kullanıyorum gayet memnunum.. saçta yağlanmada yapmadığı için çok rahat oluyor..
simla_t95 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 54 0 96 Malatya 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi simla_t95 #3 medoskop .!.: köpük deneyebilirsin.. ben akat' ın köpüğünü kullanıyorum gayet memnunum.. saçta yağlanmada yapmadığı için çok rahat oluyor.. Genişletmek için tıkla... sağol canım peki nerde bulabilirim bu köpüğü ? eczanede falan mı?
medoskop .!.: köpük deneyebilirsin.. ben akat' ın köpüğünü kullanıyorum gayet memnunum.. saçta yağlanmada yapmadığı için çok rahat oluyor.. Genişletmek için tıkla... sağol canım peki nerde bulabilirim bu köpüğü ? eczanede falan mı?
M medoskop Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 269 16 68 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi simla_t95 #4 sacbelasi .!.: sağol canım peki nerde bulabilirim bu köpüğü ? eczanede falan mı? Genişletmek için tıkla... hobi parfümeriden alıyorum ben hep canım.. her parfümeride olmuyor maalesef.. eczanelerde varmıdır bilmiyorum..
sacbelasi .!.: sağol canım peki nerde bulabilirim bu köpüğü ? eczanede falan mı? Genişletmek için tıkla... hobi parfümeriden alıyorum ben hep canım.. her parfümeride olmuyor maalesef.. eczanelerde varmıdır bilmiyorum..