Saç Şekillendiriciler Kabaran Saçlar!!!

FindikKabugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
140
2
68
İstanbul
Merhaba bayanlar..Benim saçlarım göğüs hizamda ve çok hafif dalgalı.Fakat çok kabarıyor.Elektrikleniyor.Özellikle arka kısımları.Düzleştirmek istemiyorum çünkü hem sabah çok erken vakitte kalktığımdan üşeniyorum hemde saçlarımı mahvediyor. Bana ne önerebilirsiniz acaba??

Arkadaşım Elidor un 7 / 24 Turunc şişesi var dalgalı ve kıvırcık saçlar için , düz istersen de mor şişesi var. Onları çok rahat kullanabilirsin ister ıslak ister kuru olarak. Hem biryantin gibi çok yağlı bir görünüm olmuyor hem de çok güzel bir kokusu var.

ya da hiçbir şey kullanmak istemezsen elini kremledikten sonra saçının kabaran yerlerine sürebilirsin. Hiçbir zararı yok saça. Bir programda dinlemiştim gerçekten işe yarıyor

:)))

Hepsi hikaye alıp denemediğim ürün kalmadı minnacık fayda gördüm mü hayır!:14:Pahalısından uygun fiyatlısına kadar kabaracağı varsa mani olmuyorum kabarsın uğraşamam saçlarımla bıktım yani..Biraz uçlarına wax sürüyorum tutunup dayanışma sağlıyor keratalar..:30:

Hepsi hikaye alıp denemediğim ürün kalmadı minnacık fayda gördüm mü hayır!:14:Pahalısından uygun fiyatlısına kadar kabaracağı varsa mani olmuyorum kabarsın uğraşamam saçlarımla bıktım yani..Biraz uçlarına wax sürüyorum tutunup dayanışma sağlıyor keratalar..:30:

Ben sana dove nin elektriklenen ve kabaran saç serisini kullanmanı tavsiye ederim ben kullandım saçlarım yumuşacık oldu oy

glıss in asi saçlaar için olan yatıştırıcı spreyini öneririm harika

Son düzenleme:
benim saçlarım kalın telli aslında kuru değil ama kabarma var.elidorun kremini ve köpüğünü aldm.saçlarımı kuruttuktan sonra bol miktarda ikisini uyguluyorum dalgalı bir görünüm oluyor.bu sayede kabarmanın biraz önüne geçtim :)

philips in keratin sağlayıcı bir düzleştiricisi var.onu almayı düşünüyorum.acaba nasıl?kullanan var mı?saçı yıpratıyor mu?

Benim saçlar da çok gür ve de kalın telli...Kabardı mı yatıştıramıyorum :1: Ama saç düzleştiricim Remington marka ve saç ıslakken kullanılıyor hem kurutuyor hem de dümdüz oluyor ben bunu tavsiye edebilirim sadece....Çok kalıcı oluyo 3 gün en az...:46: Gliss tavsiye etmişler ben de kesin denerim onu...:6:

Geçenlerde pantene mükemmel bukleler saç şekillendirici koruyucu krem aldım çok güzel yapıyor kabarmasını önlüyor memnun kaldım..
Ayrıca misler gibi de kokuyor saç...
Ama gliss de bulunca muhakkak alacam da turuncuyu hiçbiryerde bulamıyorum acaba kırmızı olanından mı bahsediyor arekadaşlar????

Keratin bakimini yap derim, yapan arkadaslar cok memnun, 'Evde Brezilya fönü/ExoKeratin bakimi gibi bi baslik var burdan bakabilir saclarini kurtarabilirsin..
bende yapmayi düsünüyorum sahsen cünki benim saclarimda mahvoldu... kıvırcık saçlar için birebir.. üstelik çokda hesaplı ;)

loreal elseve nem kolajen şampuan süper kabarık ve eleltriklenmeler için :) banyo sonrasındada elidorun durulanmayan kremi :) banyodan çıkınca argan yağıda sürebilirsin sadece uclarına cok az :)

Giovanni şampuan serisini kullandim tek geçerim
Gratiste satiliyor

Zaten zavalli hayvanlara yaptiklari deneyleri ögrendigimden beri loreal gliss swarzkop hiiç almiyorum ,,giovanni güvenilir
Tavsiye ederim

:cry::KK43:Meraba benim saçlarım dalgalı ve çene hizzasında.Çok gur saçlarım var ne zaman banyodan çıksam cadı gibi oluyorum sekilsiz ve son derece kabarık ni saça sahip oluyorum ayrıca bu olay sonraki güne de yansıyor .. Off of lütfen yardım edin ablalarım!saçlarım da ergenlik döneminde oldduğum için yağlı.(18.5) yaşındayım.head and shoulder limon kullanıyorum. Yardımm !!

benimde kabarık saç kabusum var nefret ediyorum şu kabaran saçlarımdann.. son olarak kuaförden aldım yeni bakım hem şampuan hem krem maske birde son olarak bişey sürüyorum milk sahake adı artık hangisinin etkisidir bilemedim ama saçlarım kabarmıyor çok şükür..

Back
X